229081 |

| AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım Ayakkabı Topuktan Çıkmaya Başladı!
magdur1976
[12 Kasım 2007, 09:00]
Ekim ayında İzmir Caddesi'ndeki Ayakkabı Dünyası'ndan Camel boğazsız bir bot aldım. 1 hafta geçmeden ayakkabı topuktan çıkmaya başladı. Bunun üzerine mağazaya iade verdim onlarda Camel göndereceklerini, ona göre iade alabileceklerini söyledi. Bugün mağazadan aradılar ve iade olmayacağını, istersem tadilat yapabileceklerini söylediler. Ben de yeni ayakkabıyı neden tadilat yaptıracağımı sordum ve Camel'i aradım.
Camel müşteri hizmetlerinden bir beyle görüştüm ve fabrika hatası olmadığını, ayakkabı alırken iyice denemem gerektiğini, ayağımdan çıkıp çıkmadığı konusunda net olmam gerektiğini bana öğretti. Ben de mağazada 1-2 saat kadar giyip bakmalı mıyım bir ayakkabıya diye sorduğumda evet dedi.
Anlayacağınız ayakkabı alırken yeterince boş vakit bulmalısınız, Camel böyle diyor. Şimdi tüketici haklarına ve kaymakamlığa da dilekçe vereceğim rahat edemeyeceğim 150 YTL'lik bir ayakkabıyı giymek zorunda bıraktıkları için. İki mağaza da çok duyarsız bana sorarsanız bir daha buralardan alışveriş yapmayın.% |