AKSİGORTA Araç İşlemlerimi Uzatıyor
mustafags
[26 Ekim 2007, 09:00]
14.08.2007 tarihinde gittiğim piknik yerinde aracın -dosya numarası 7142228- suya girmesi sonucu Exper tarafından yapılan kontrol sonrasında pert kararı alınmıştı. Bu karardan sonra bugüne -23.10.2007- kadar olan zamana kadar da konu ile ilgili her gün Aksigorta ilgili bölümünü aramaktayım. Fakat hiçbir gelişme yaşanmamaktadır.
Konunun nihayetlendirilmesi açısından sorunun çözümüne yönelik gerekenlerin yapılmasını arz ederim. …
Dosyanın Daini Mürtein ödemesi 22.11.2007, sigortalımızın ödemesi ise 28.11.2007 tarihinde yapılmıştır.
Saygılarımızla
AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü
12.11.2007
mustafags
istediğiniz evraklardan sonra çekilen kredi borcu kapatılacak sonrasında ben trafıkten araç dosyasını alarak size verecektim kalan parada hesabıma yatırılacaktı halan bu yazdığım aşamalar gerçekleştirilemedi 14 ağustostan bu yana bu konu sonuçlandırılamadı 14 ağustostan bu yana sonuçlanmamış bu dosya önceliklidir konunun acil olarak çözülmesini rica ederim.
26.10.2007
Sayın Yetkili,
Dosya No: 7142228
Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.