ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA'nın Yönlendirmesiyle Yapılan Araç Ön Cam Değişimindeki Hata! ftaman  [06 Ekim 2007, 09:00]
01.09.2007 tarihinde kaskomu yaptırdığım Aksigorta'nın anlaşmalı cam değişim firması olarak önermiş olduğu Doraglass isimli firmaya cam değişimi için 2004 model Peugeot 206 marka aracımı bıraktırdım. Araç üst model olduğu için camları ısı geçirmez e2 tipi camdır. İstanbul Beylikdüzü'ndeki Doraglass yetkilisi çatlak olan aracımın ön camının aynısıyla değiştirileceğini belirttikten sonra araca en düşük kalite e17 tip cam takıp o an şehir dışında olduğumdan babama teslim etmiş.

Şehir dışından dönünce farkına vardım ki cam aynı cam değil, ne aynası ve sensörleri doğru düzgün yerine oturtulmuş ne de arabanın ekstra özelliği olarak satılan e2 tipi cam takılmış. Arabam değerinden kaybetti. Camım bir daha kırılsa, götüreceğim servis üzerinde e17 cam vardı deyip aynısıyla değiştirecek.

Aksigorta'nın sözüne uyduk böyle bir duruma düştük, mağdur oldum. Aksigorta gibi bir firmanın Doraglass gibi "yaparız abi"ci bir firmayla çalışmasını ve müşterilerine de iştahla tavsiye etmesini anlamış değilim. Maalesef 2004'ten beri çalıştığım Aksigorta şirketine bir daha asla kasko yaptırmayacağım. Aksigorta'ya kimse itimat edip de kasko yaptırmasın, sözüne de güvenmesin.%

Arkadaşına Gönder

09.10.2007 ftaman Sorunum çözüldü. Doraglass ve Aksigorta'ya ilgileri dolayısıyla çok teşekkür ederim.

Aksigorta
08.10.2007

Sayın Yetkili,

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA