ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Hasar Ödemesini Geciktiriyor! ilknurkizilyel  [18 Haziran 2008, 09:00]
Aracımın hurdaya çıkması sebebi ile 26.05.2008 tarihinde bankamdaki ipoteği kaldırmak için muvafakatname talep ettiklerini ileten Aksigorta ile 20 gündür oyalanıyorum. Bankamı arıyorum böyle bir talep gelmediği iletiliyor. Aksigorta'yı arıyorum henüz ulaşmadı diyorlar. Kendi çabalarımla bankamdan e-mail yolu ile yazıyı alıyorum. E-maili Aksigorta müşteri hizmetlerinden geçerli olup olmayacağını teyit etmeme rağmen henüz işlemlerime başlatılmamış.

4 kere aynı e-maili gönderdiğimde hasar evrak merkezleri ısrarla ulaşmadığını belirtiyor. Mail adresi doğru yanlış olsa bana hata uyarısı gelir. Kendilerine defalarca kodlayarak almama rağmen mail ulaşmadı ve en son mailin çıktısını faksladım ve 07.06.2008 günü işlemlere aldıklarının onayını aldım.

Aksigorta müşteri hizmetlerini de 09.06.2008 günü aradığımda işlemleriniz başladı, bu hafta bankanıza ödeme yapılacaktır deniliyor. Aradan geçen 1 hafta sonrasında yine beni arayan olmadı. Az önce aradığımda müşteri hizmetleri bana imzalı evrak olması gerek işleminiz yapılmamış deniliyor.

Beni e-maile yönlendiren kendileri, kabul etmeyen yine kendileri ve bana neden haber verilmiyor denildiğinde sizin aramanızı bekliyoruz diyorlar. Ben böyle bir hizmet anlayışı görmedim. Hem yanlış yönlendiriliyorum hem de benim aramam bekleniyormuş. Bunların tamamen oyalama süreci olduğunu ve paramı vermekte geciktirmek için yaptıklarını düşünmemek elde değil. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

19.06.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası: 8583167

İlgili Bölge Müdürlüğümüz , hasar süreci için gerekli olan evrağın tamamlanması ardından başvuruyu olumlu şekilde sonuçlandırmıştır.

Hasar tazminatı; 19/06/2008 tarihi itibari ile sigortalı hesabına gönderilmiştir.

Değerlendirme sonucu sigortalımıza sözlü olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

18.06.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası: 8583167

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA