314109 |

| AKSİGORTA'nın Reklamlarla Bağdaşmayan Sigortacılık Anlayışı!
10kalimero78
[17 Haziran 2008, 09:00]
Arabayı Akbank'tan kredili aldığımız için sigortası da Aksigorta'dan otomatik olarak yapılıyormuş. Primleri yüksek olduğu için itiraz ettiğimiz halde kredi bitene kadar elimizi kolumuzu bağladılar.
24.05.2008 tarihinde arabayla tek taraflı ve sadece maddi hazarlı kaza yaptım. Bayanım ve ilk kazamdı. Tahmin edebileceğiniz gibi elim ayağım dolandı panikten. Hemen eşimi aradım. Jandarma arandı, rapor tutuldu. Sigortacıyı arayarak çekici istedik. Poliçe kapsamında değilmiş. Neyse kendi imkânlarımızla arabayı yetkili servise götürdük.
Benim anlamadığım hem yüksek prim ödüyoruz hem de çekici dahil değil. Yardıma en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda bizi yarı yolda bırakıyor ve geçici arabayı da 4 günlük veriyor. Arabamız tamirde, o tarihten beri araçsızız. Reklamlarda kartviziti gösterip benim için Aksigorta bu diyor. Gerçek hayatta nerde?
Krediyi erkenden ödeyip sigortamızı bir an önce istediğimiz bizi kandırmayan ve laf olsun diye değil gerçekten zor anımızda yanımızda olacak bir firmaya yaptırmak için gün sayıyoruz. % |