ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKSİGORTA Aracımın Hasarını Karşılamıyor! akmadur  [12 Mart 2008, 09:00]
Yağmurlu bir günde aracımı kullanırken arabamı bir servis aracına çarptım. Aynı anda bir kamyonet de süpermarketten geri geri çıkarken benim sağ çamurluk tarafına vurdu, olay yerinden kaçtı. Ben de 156 jandarma trafiği çağırdım.

Ekipler geldi iki aracın da olay yerinde olmaması, trafik ekiplerin biz tutanak tutamayız demesi üzerine aracım kaskolu aracımın hasarını beyanla kasko karşılar. Aracımı Beylikdüzü Asgündüzler servise getirdim, beyanı yazdım. Servis hasar yetkilisine kaskodan onay almadan aracımı yapmayınız bir hafta sonra servis yetkilisi arabanız parçaları onaylandı ve arabam yapıldı.

Arabamı almaya gittiğimde aracınızı Aksigorta onaylamıyor dediler. Nedeni ne? Arabamız aynı anda iki kaza yapamazmış. Aracınızı kasko yaptırmakla yetmiyor arabanıza bir de kamera şart. Dosya 7982255 %

Arkadaşına Gönder

12.03.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası: 7982265

İlgili Bölge Müdürlüğümüzün değerlendirme sonucu;

"Sigortalı beyanı ile hasar karşılaştırmasında uyuşmayan noktalar tespit edilmiş, uzmanlarımızca yapılan tespitte de olayın beyan edildiği şekilde olamayacağı belirlenmiştir.
Bu nedenle hukuk görüşü de alınarak dosya red edilmiştir."

Red gerekçesi sigortalıya sözlü olarak da iletilmiştir.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

12.03.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası: 7982265

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA