269008 |

| AKSİGORTA Müşteri Potansiyeli Olan İnsanları Kendisinden Uzak Tutuyor!
Refiktu
[05 Mart 2008, 09:00]
7 Ocak tarihinde aracımız toplu bir kazaya giriyor ve karşı taraftan Aksigorta'lı kullanıcıda % 20 kusurlu bulunuyor. Buraya kadar her şey doğal ve normal. Genel Sigorta'dan eksper geliyor (kendileri % 60 kusurlu olduğundan eksper Genel Sigorta'dan geliyor) ve yetkili serviste bakıyorlar, çıkan masraf 13.000 YTL, arabanın değeri ise 10.000 YTL.
Arabayı hurda şeklinde satmaya ve sigorta şirketlerinden para talep etmeye karar veriyoruz. Genel Sigorta üstüne düşeni çok iyi bir şekilde yaparken Aksigorta maceram böylece başlıyor. Önce sigorta belgelerini taşıyorum Genel Sigorta'dan Aksigorta'ya (kişisel isteğim ile belgeler kargoda bile beklemesin istiyorum) sonra Genel Sigorta'dan paramı alıyorum Aksigorta'dan ses yok.
Arıyorum fatura ve fotoğraflar eksik diyorlar. Ne faturası; araç yapılmadı ki. Genel Sigorta'ya gene şahsen gidip fotoğrafları alıyorum ve fatura yerine aracın hurdasının satıldığına dair belge ile gidiyorum ve veriyorum. Bir hafta sonra arıyorum haftaya aramamı istiyorlar. Bir hafta daha sonra arıyorum. Fotoğraflar bekleniyor diyorlar.
Ben 1 gün bile az sürsün diye belgeleri elimle taşırken arkadaşlar ellerindeki belgeleri bilgisayarlara 2 haftada işlememişler. Onlar haftaya arayın diyorlar. Biraz önce görüştüm reddedilmiş. Tüm bu maceradan sonra devletimin polisinin verdiği % 20 kusuru kendi müşterisinde bulmamışlar. Yapabileceğim tek şeyin dava açmak olduğunu söylüyorlar.
Aksigorta'nın bu kadar kötü bir sigorta şirketi olduğunu çok duymuştum ama insan başına gelince ayrı bir anlıyor. Kendi müşterilerine nasıllar bilmiyorum ama müşteri potansiyeli olan insanları da kendilerinden uzak tutuyorlar. Şimdi eminim ki ne ben ne ailemden biri ne de yakın bir arkadaşım bu şirketle çalışmayacak. % |