ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Kasko Bedelini Kredi Kartımdan Bir Seferde Çekti! mehmetgirgin  [28 Şubat 2008, 09:00]
Aksigorta'dan yaptırdığım 05.08 (05 Ağustos) vadeli kasko poliçemin (pn: 18574969) bedeli her ay kredi kartımdan düşülmesi gerekirken Şubat 2008'de 7 taksiti bir kerede çekilmiştir. Kullandığım kredi kartımla ilgili hiçbir problem olmadığı gibi benim kart bilgisi güncelleme gibi bir işlemim dahi olmamıştır.

Normalde bu güne kadar bana iletilen hiçbir şikayet olmayıp durumu fark ettiğimde ve gerekli yerleri aradığımda kartınızdaki durum ortadan kalktığı için tüm bedel çekilmiştir diye bir açıklama yapılmıştır.

Gerek sistemsel bir hata gerekse kişisel bir hata durum ne olursa olsun yapılan bu uygulama sonucu taksitle alınması gereken kasko bedelinin peşin alımdan hiçbir farkı yoktur.

Sonuç olarak 1 ay bile ödeme alınamayan poliçelerin iptal edileceğini, poliçenin belli yerlerine yazan sigorta şirketi bu şekilde davranarak müşteriye konu hakkında bilgi vermemiş ve yaptığı davranış ile müşterisini mağdur durumda bırakmıştır. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

29.02.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 7448 K 18574969

İlgili Bölge Müdürlüğümüzce değerlendirilen şikayetin sonucunu paylaşıyoruz.

" Gerekli incelemelerin ışığında acentemizin kredi kartı işlemlerinde hatalı işlem yaptığı anlaşılmıştır. Acentemiz bu durum üzerine müşterimiz ile görüşerek mağduriyetini giderici gerekli işlemleri birlikte mutabık kalarak almıştır.
Acentemizin müşterimiz ile mutabakata vardığını tarafımıza bildirmesi sonucu müşterimiz şirketimiz tarafından aranılıp mutabakat konusunda teyit alınmış ve gerekli müşteri memnuniyeti sağlanmıştır."

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

28.02.2008

Sayın Yetkili,

Poliçe Numarası: 7448 K 18574969

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA