ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKSİGORTA Pazarlığa Kalkıştı! 1980erkan  [23 Şubat 2008, 09:00]
Ford Focus marka aracımda Osmancık'da ölümlü kaza sonucu hasar meydana geldi. Yapılan araştırmada araç perte çıkarıldı. Fakat aracımın parası 4 ay oldu hala ödenmedi. Sigorta şirketinizden arayan bir yetkili önce 18.000 YTL teklif etti. Kabul etmedim. Benim aracımın değerinin 21.000-22.000 YTL arasında olduğunu söyledim.

Daha sonra aradığında 18.500 YTL teklif etti ve bir daha da arayan soran olmadı. Bir buçuk ay oldu kimseyle görüşemedim. Siz ödemelerinizi pazarlık usulü mü yapıyorsunuz? Neden yetkili kimse yok? Neden kimseyle görüşemiyorum? Yeter artık sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum. Dosya no:7631897 *~*

Arkadaşına Gönder

25.02.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası : 7631897

Konu ilgili Bölge Müdürlüğümüzce değerlendirilmiş olup sonucu sizinle paylaşmak istiyoruz.
" Pert araç hasarların da, kanunen ödenebilecek rakam hasar anında ki sigorta rayiç değeridir. Yetkililerimizce rayiç bedel araştırması sonucu ulaşılan rakam, sigortalı yakınına bildirilmiştir.
Bu hasar süreci gelişimi sigorta şartları gereği yapılması gereken bir işlem sürecidir.

Sigorta süreçleri ile ilgili detay bilgisi verilmesine rağmen sigortalı yakını itirazını sürdürmektedir."

Değerlendirme sonucu sigortalı yakınına sözlü olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

23.02.2008

Sayın Yetkili,

Dosya Numarası : 7631897

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA