257171 |

| AK SİGORTA Paramı Ödemiyor
bilalermis
[02 Şubat 2008, 09:00]
Arabam yaklaşık 5 aydır Ak Sigorta'dan kaskolu. Kasko ücreti ise kredi kartına taksit yapılarak ödendi. 3 hafta önce bir kaza sebebi ile aracımı servise verdim. Araç bitti ve Ak Sigorta ile irtibata geçildi. Servis eksik pirim ödendiğini ve acentemle görüşmem gerektiğini söyledi.
Sigortam.net acentesiyle görüştüm. Primlerin ödendiğine dair evrakları yetkili servise gönderdiklerini belirtti. Fakat hala merkezden para ödenmiyor. Merkezle görüştük. Kalan taksitleri ödememiz gerektiğini belirttiler. Halbuki kredi kartına taksit yapıyorsan, o para peşin ödenmiş gibidir, taksitler benden başka kimseyi ilgilendirmez.
Ak Sigorta'yı ilgilendiriyormuş maalesef. Dedikleri aynen şu: "arabanıza 3000 YTL para ödeyeceğiz, siz de primlerinizi ödeyin, yoksa ödeme yapmayız!"
Herhalde sözleşmenin bir tarafına bu maddeyi sıkıştırmışlar. Kesinlikle böyle bir uygulama olduğundan haberdar edilmedik ki bilsek zaten Ak Sigorta'nın yanına yaklaşmayız. Tamam dedik ve primleri ödedik. Ne mi oldu? Hala Ak Sigorta paramızı ödemedi. 2 gündür arabam rehin, Ak Sigorta'nın keyfini bekliyoruz. ^^ |