252462 |

| AKSİGORTA Poliçeli Ev Kazasını Karşılamadı
kayacan11
[23 Ocak 2008, 09:00]
24.08.2000-24.08.2005 tarihleri arasında Akbank'tan 60 ay vadeli ev kredisi kullandım ve evimi Aksigorta'ya sigortaladılar, süre bitiminde ipoteği kaldırmak için şubeye gittim dosyayı bulamadılar, ipoteği kaldıramadım.
2006 yılında yazlıkta iken telefonla aradılar, dosya bulundu diye, kalkıp gelemedim, 2 ay sonra geldiğimde dosya yine bulunamadı. 23.03.2007 tarihinde aynı evimi ipotek göstererek 25000 YTL ihtiyaç kredisi aldım ve bir hafta sonra yazlığa gittim, arkamdan telefon ettiler evi sigorta yapmamışız diye, bir ara geldiğimde sigortayı yaparız dedim.
31.07.2007 tarihinde yeğenimin düğünü için geldiğimde uğrayıp sigortayı yaptırdık. Kaza bu, 08. 08.2007 tarihinde sular kesik olduğundan mutfak musluğu açık unutulmuş, o sabah İstanbul'a gittik, 09. 08.2007 günü öğleden sonra eve geldiğimizde her yer göldü, evin tüm tahta döşemeleri ve mutfak tezgahı altındaki dolap olduğu gibi suyu çekmiş.
Durumu bildirdik. Bir kaç gün sonra eksper geldi, arkasından son iki ayın su faturası ve en son poliçe istendi, evrakları 21.09.2007 günü faksladık, O günden bu yana internetten ve telefonla görüşerek takip ediyoruz, hala evrak bekliyor diyorlar, evin tapu tarihi ile kredinin çekildiği tarih uymuyormuş. Eski poliçe yokmuş.
Ankara bölgeden yetkili hanım, İstanbul bölge Müdürüne de durumu izah ede ede anlatamadım veya anlamak istemiyorlar. Buradaki şubeden eski poliçeyi yani dosyayı istiyorlar[ne alakası varsa]. Bulurlarsa sevinirim.
[5 yıl boyunca elden yatırdığım dekontları biriktire bildiğim kadarını sakladım, bende mevcut, hesaptan çekilen dekontlar bende yok. Hangi banka sigorta yapmadan kredi verir bileniniz var mı? Eski poliçe yok diye poliçeli kazayı ödemiyorlar. ]
Demek istedikleri, sen hile yaptın, bizi kandırarak bizden para almaya çalışıyorsun. Akbank ile yıllardır çalışırım, şubede eski çalışan arkadaşların hepsi tanır, yıllardır Aksigorta'ya prim ödedim, bu güne kadar bu tür bir olay başıma gelmedi.
Açıp baksınlar benim üzerimden bu banka yıllardır kaç milyar para kazanmış, hesaplar dahil. Sadece seans odasının hesaplarını inceleseler yeter. Bu siteyi takip eden herkesin huzurunda söz veriyorum, bu banka ile ve bu sigorta şirketi ile bundan sonra çalışmayacağım.
Tüm dostlarıma anlatıyorum ki onlar da yanılmasın. Açıp baksınlar bu siteye hangi sigorta şirketi en çok şikayet alıyor diye. *~*
Poliçe no:2077y18549649 |