ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA Poliçede Olmasına Rağmen Beni Hukuksal Olarak Korumadı! abiri  [31 Aralık 2007, 11:04]
Araç kaskom Aksigorta. Bir kamyon bana arkadan çarpıp kaçtı. Plakasını alıp epeyce bir uğraştan sonra (alkol muayenesi ve sair) çarpan kamyondan şikayetçi oldum. Kamyoncu evine gidip yatmıştı, ben gece 3'e kadar uğraştım.

Kaskomu yenilemeye sıra geldiğinde hasarsızlık indirimimi Aksigorta kaldırdı. Mahkemenin sonucunun beklenmesi gerekirmiş. Bu anlaşılabilir bir şey fakat şikayetime konu olan sigorta bu davayı benim takip edip onlara sonucu getirmemi istiyor. Poliçede hukuksal koruma var. O poliçede kaldı. Bana verilen cevap; siz takip edeceksiniz. Bu sigortanın hukuk bürosu müşterilerin değil müşterilere karşı hukuku koruyor sanırım. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

31.12.2007

Sayın Yetkili,

Dosya No: 7437092
Poliçe No: 8194 K 14264765

ilgili şikayet Bölge Müdürlüğümüzce değerlendirmiş olup sonucunu iletmek istiyoruz ; " Hukuksal koruma teminatı klozuna göre sigorta ettirenin sadece aleyhine açılan dava ve takipleri için limitler dâhilinde teminata dahil edilmiş olduğu poliçede belirtilmiştir. Sigortalının açtığı davaları kapsamadığından sigortalı talebi değerlendirmeye alınmamıştır."

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

31.12.2007

Sayın Yetkili,

Dosya No: 7437092

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA