ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

AKSİGORTA'dan Reçete Bedelimi Dört Aydır Alamıyorum! ahmkara  [01 Aralık 2007, 09:00]
Aksigorta'dan grup sağlık sigortası ile kendim, eşim ve çocuğum sigortalıyız. Anlaşmalı olmayan eczanelerden reçetelerimi kendi paramla alıyor, sonra faturamı Aksigorta'ya göndererek paramı alabiliyordum. Ancak 4 ay önce eşim için almış olduğum reçete bedelimi hala alabilmiş değilim.

Önce eşimin hesabına yatırdıklarını, tüm hesaplarımı kontrol etmemi istediler. Ancak hem eşimin hesabı bulunmamakta hem de bedelin benim hesabıma yatırılması gerekmekteydi. Daha sonra sorunun bankadan kaynaklandığını iddia ettiler, ancak görüldü ki zaten yanlış hesap numarası kullanmışlar.

Son olarak bankanın hesap numarası ile hesap sahibi uyuşmazlığını kontrol etmediği için suçlu olduğunu, bundan sonraki süreci bankanın çözeceğini söylediler. Halbuki ilk olarak yanlış hesap numarası belirten kendileri. İşin daha da kötüsü tüm bu olaylar gerçekleşirken gönderdiğim son fatura bedelini de yine aynı yanlış hesaba yatırmış olmaları.

Sonuç olarak yaklaşık 4 aydır sürekli telefonla görüşmeme rağmen hala sonuç alabilmiş değilim. telefon faturalarıma mı yanayım, 4 aylık gecikmiş ödememe mi yanayım yoksa yaşadığım strese mi yanayım anlamadım. %

Arkadaşına Gönder

11.12.2007

Sayın Yetkili,

Sigortalımıza hesap bilgisi sözlü olarak iletilmiştir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

10.12.2007 ahmkara Merhaba,

"AKSİGORTA’dan Reçete Bedelimi Dört Aydır Alamıyorum! " baslikli sikayetime cok hizli cevap vererek sorunumu giderdiginiz icin tesekkur ederim. Sikayetim sonucunda her iki fatura bedelim de hesabima yatirildi cok tesekkur ederim.

Ancak benimle ilgilenen hanimefendinin uyarisi sonucu esimin bekarlik hesabina(kizlik soyadi ile) bir odeme yapildigini fark ettik. Hesabi kontrol ettigimizde ilk fatura bedeli olan 152.18YTL'nin o hesaba yatirildigini fark ettim. Ancak malum kullanmadigim bir hesap oldugu icin Is bankasi hesaba para yatirildigini fark eder etmez 20YTL'lik hesap isletim ucretini hesaptan dusmus.

Sonuc olarak bende 132.18YTL'lik fazla odemeniz bulunmaktadir. Benimle ilgilenen hanimefendiye bu hesapla ilgili sadece bir bankamatik kartim oldugu icin ancak bankamatik'ten cekebilecegim en yuksek tutar olan 130YTL'yi istemis oldugunuz hesaba yatirabilecegimi bildirdim. Ancak hanimefendi bana ilgili islemler icin hangi hesabi kullanacagimi bir haftadir bana geri donmedi.

Ben kendime ait olan odemeyi aldim. Elimde bulunan fazla odemeyi de istemis oldugunuz hesaba yatirmaya hazirim. Sizden haber bekliyorum.

Ahmet KARA
TUBITAK UEKAE

03.12.2007 ahmkara Sikayetim yayinlandiktan iki gun sonra recete bedelim hesabima yatirildi.

01.12.2007

Sayın Yetkili,

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA