ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

209206

AKSİGORTA'nın Bir Türlü Gelmeyen Eksper Raporu! celikkaya32  [07 Eylül 2007, 08:12]
17.07.2007 tarihinde 32 HC 900 plakalı aracımla kırmızı ışıkta beklerken aracıma arkadan çarptılar. Çarpma neticesinde aracımda maddi hasar oluştu. Aracımı anlaşmalı servise götürdüm 7178158 dosya numarası ile işleme başladılar.

22.07.2007 tarihinde eksper raporunu tuttu gerekli bilgi ve belgeler sunuldu. Fakat eksper türlü bahaneler bularak zararımın ödenmeyebileceğini söyledi. Aradan geçen zaman içerisinde sigorta şirketini defalarca aradım her seferinde dosyanın ellerine ulaşmadığını söylediler. Acaba bu Aksigorta'nın bir oyalama taktiği mi? Merak ediyorum.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

14.09.2007

Dosya No:7178158

Dosya ödemesi 14.09.2007 tarihinde bankaya gönderilmiş sigortalımıza sözlü olarak bilgi verilmiştir.

11.09.2007

Dosya No:7178158

Servis ile yapılan görüşmede araç tamirinin 06.09.2007 tarihinde bittiği belirtilmiştir. Eksper raporu gün içinde tarafımıza gönderilecektir. Ek evrak ihtiyacı olmaması halinde dosya 14.09.2007 tarihine kadar sonuçlandırılacaktır. Dosya ile ilgili son durum sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

10.09.2007

Dosya No:7178158

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.