ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

206971

AKSİGORTA'dan Hala Yazılı Bir Cevap Alamadım! alameyn  [31 Ağustos 2007, 10:51]
26.06.2007 tarihinde 185884 numaralı Bursa Aksigorta acenteliği hakkında yazmış olduğum şikayet hakkında, Aksigorta yetkilileri beni telefonla aradılar ve görüştük. Ben de şikayetim çözülecek diye yazıma gülen işareti koydum. Fakat geçen süre zarfında ki bu tür resmi nitelik taşıyan yazılar, karşılıklı yazılı yani o kurumu temsil eden resmi nitelik taşıyan yazılı dokümanlarla gerekli yazışmalar yapılır.

Bu güne kadar Bursa Aksigorta acentesi tarafından hala resmi olumlu veya olumsuz bir yazı alamadım. Aksigorta'da ben sigortamı yazılı olarak yaptıysam ve yazılı olarak diğer evraklarımı yolladıysam Bursa acentesinden de yazılı bir cevap almak en doğal hakkımdır diye düşünüyorum ve öyle de olması gerekiyor. Aksigorta'dan yazılı bir cevap bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

31.08.2007

Sn.Yetkili,

Dosya no: 6578400

Konu ile ilgili sigortalı ile görüşülmüştür. Dosya evrakının eksik olması sebebiyle işlem yapılamamaktadır. Evrakın tamamlanması için Bölge Müdürlüğü sigortalımız ile irtibat halindedir.

Saygılarımızla
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

31.08.2007

Sn.Yetkili,

Dosya no: 6578400

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olmakla beraber değerlendirme sonucu gün içinde sitenizde ve sigortalımızla yazılı olarak paylaşılacaktır.

Saygılarımızla
Hizmet Merkezi Müdürlüğü