ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

205148

AK SİGORTA'nın Eziyetini İbretle İzliyorum ardahil  [28 Ağustos 2007, 08:18]
Haziran ayında aracımla kaza yaptım. Aracımı anlaşmalı servise aynı gün teslim ettim. 6642075 numaralı dosya ile işleme başlandı. Üç gün sonra görevli eksper beni arayarak aracımın ağır hasarlı (pert) olduğunu ve bana bilgi vereceklerini belirtti.

Aradan tam iki ay geçti, arayan ve soran sadece ben oldum. Aramadığım firma yetkilisi kalmadı çözüm yok. Son olarak firmaya ben sorduğumda zoraki 22.000 YTL vereceklerini belirttiler. Ben de bu konunun uzmanı olduğumu aracımın piyasa değerinin 30.000 YTL olduğunu belirttim. Biz size tekrar haber verelim dediler. Baştan beri haber veren yok, haber alan ben oldum. Ne eksper var ortada ne muhatap, uğraşıyoruz. Ben de aracın piyasa bedelini kimden tespit ettiyseniz bu fiyata aracı alayım dedim, kabul etmediler. Çünkü araç için verilen bedel piyasanın çok altında.

Firmada görevli olanlar daha aracımın kimlik tanımını bile yapamıyorlar. Fiyat araştırmışlar, bakın şu işe. Ayrıca Ak Sigorta üye olduğu Türkiye Sigorta Ve Reasürans Acenteleri Birliği'nden bu kasko değerini belirlemek zorundadır. Oradaki bedelde konfor ve güvenlik paketsiz 29.000 YTL'dir. Yani şirket ne koparırsa kar sayma yolunda mücadele vermektedir.

Benimle verilen mücadele sonucunda miktarı kabul etmeyeceğimi anlayınca aracınızı yaptıracağız diye tek taraflı karar vermişler. Ben de ülkemde bu aracın eski haline getirilip şase dengesinin tutturulmasının mümkün olmadığını belirttim. Ben çetin ceviz çıkınca onlar da mücadele ediyorlar. Bakın ne kadar büyük firma değil mi tam iki ay geçti sonucu, eksik tespit, pazarlık, tek taraflı anlaşma her yol var.

Aracımı tam kasko yaptırmışım, her sorumluluk onların olması gerekiyorken bana fatura ettiler. Bunun karşısında eksper ve firmada tarafıma yazılı bir rapor beyan edemedi yasal sürede, kanunsuzluk diz boyu anlaşma bitti artık hukuk konuşacak. Eksper, acente ve şirketi sırasıyla hazine müsteşarlığına, Türkiye Sigorta Ve Reasürans Şirketleri Birliği ve mahkeme yoluna taşımak zorunda bırakıldım. Aracımın bütün parasını bu firmayı acenteyi ve eksperi dava etmek için kullanacağım. Herkese ders olsun.

Arkadaşına Gönder

28.08.2007

Sayın Yetkili,

Dosya no: 6642075

Sigortalımız ile 25.000 YTL üzerinden mutabakat sağlanmış gerekli bilgilendirme Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapılmıştır.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

28.08.2007

Sayın Yetkili,

Dosya no: 6642075

Konu, ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA