204964 |

| AKSİGORTA Yüzünden Servisten Alamadığım Aracım!
EmrahUslu
[27 Ağustos 2007, 09:00]
09.08.2007 tarihinde 34 ULD 03 aracımı Doğuş Oto Kartal servisine baraktım ve Aksigorta kaskomdan hasarının yapılmasını talep ettim. Arabamı bıraktıktan 4 gün içinde Doğuş Oto hasarı yapıp kaskodan haber beklenmeye başlandığını söyledi. Eksik evrak yalanlar, tecrübesiz ve hiç bir konuda yardımcı olamayan 444 27 27 hattı. Deneyimsiz bir çağrı merkezindeki kişiyle müşterilerinizi muhatap ederseniz bu tür problemler çıkacaktır.
Aksigorta'dan onay hala gelemediği için arabamı yapılmış olmasına rağmen alamıyorum. Elimden geldiğince herkese anlatacağım, tüm internete yayacağım ki hatta bütün şikayetleri bir yerde toplamayı düşünüyorum Aksigorta için, internette ya da bu sitede yayınlanınca mı hemen işlemimiz gerçekleşiyor? Böyle bir şirket anlayışı nerede vardır?
İstediğiniz kadar adınız olsun büyüklüğünüz olsun. Ben bunu kabul etmiyorum. 5 senedir kaskomdan herhangi bir talepte bulunmamışım, 40 yılda bir işim düşüyor ve ilgisizlikte son nokta. Yeni araba almayı düşünüyorum ve asla Aksigorta'nın adını dahi duymak istemiyorum ve kimseye de önermem. Bu arada arabamın hasarı da 1000 YTL civarı. O kadar büyük bir meblağ için toplantılar yapmıyorlardır eminim.
Ayrıca doğuş Oto'dan da Aksigorta'dan problem yaşadıklarını, başka bir sigorta ile çalışsaymışım 1 gün içinde olayın çözüleceğini söyleyen kişinin adını vermek istemiyorum. telefon kayıtlarında vardır Doğuş Oto Kartalın. Birbirinizi kötülemekten iş yapamıyorsunuz, olan bize oluyor. Bir an önce arabamı servisten alıp, kaskomu değiştirmek istiyorum. Dosya numaram: 7106283 % |