ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

203450

AKSİGORTA Yüzünden Aracım Serviste Rehin Kaldı! hakkinenk  [21 Ağustos 2007, 10:39]
02.08.2007 tarihinde yaptığım kaza neticesinde aracımı, Aksigorta'nın anlaşmalı olduğu İstanbul Maltepe'deki Yıldırım Oto'ya tamir edilmesi için 07.08.2007 tarihinde teslim ettim. Aracımın tamiri 15.08.2007 tarihinde bitti ve servis tarafından faturası kesilip Aksigorta'ya aynı gün gönderildi.

Aradan 2 gün geçmesine rağmen Aksigorta tarafından servise araç teslim onayı verilmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda 7094869 numaralı dosyamın incelemede olduğu ve muhtemelen önümüzdeki hafta içinde işlemin sonuçlanıp aracın teslim yazısının servise iletileceği söylendi. Muadil araç isteğimi söylediğimde alaka gösterilmedi. Aksigorta yüzünden hafta sonu kullanabileceğim arabam serviste rehin halde durmaktadır.

Bu durumdan Aksigorta'nın hizmet kalitesinin kötü durumunu görmüş bulunuyorum. Diğer araçlarımı sigortaladığım şirkette böyle umursamazlık, geciktirme görmedim. Poliçe tarihi bitince Aksigorta'nın kapısına bile bakmayı düşünmüyorum.%

Arkadaşına Gönder

21.08.2007 hakkinenk Arabamı 5.günde aldım.Buraya çıkınca problemi çabuk çözüyosunuz da niçin peki müşteri hizmetleriniz bu onayı verdiğinizi tarafıma söylemiyor. Bu işin üzerine gitmesem eminim ki aracım 10 günden önce teslim edilmeyecek. Müşteri memnuniyeti buradaki problemi çözmek değildir, aracın faturası kesilince ertesi günü teslim edebilmektir. Bunun dışındaki herşey hikaye!! Yine de sigortada iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

21.08.2007

Sayın Yetkili,

Dosya no: 7094869

Araç teslimi için dün faks çekilmiş olarak gözükmektedir. Ancak anlaşmalı servisin sigortalımız ile bağlantıya geçmemiş olması nedeni ile onay faksı tekrar çekilerek, hem servis hem de sigortalı ile görüşülmüştür.

Şu an için araç teslimi yapılabilir durumdadır.

Saygılarımızla

AKSİGORTA
Hizmet Merkezi Müdürlüğü

21.08.2007

Sayın Yetkili,

Dosya no: 7094869

Sigortalımız ile görüşülerek ayrıntılı bilgi alınmıştır.

Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı ve sigortalımıza sözlü olarak iletilecektir.

Saygılarımızla

AKSİGORTA