200593 |

| AKSİGORTA Pert Olan Aracım Konusunda 1,5 Aydır Uğraştırıyor!
hcc1187
[13 Ağustos 2007, 09:00]
25.06.2007 tarihinde karşı tarafın %100 suçlu olarak tespit edildiği bir kaza yaptık. Bununla ilgili 6641373 numaralı hasar dosyasını açtırdım. İstenilen evrakları anlaşmalı servise eksiksiz teslim ettim. Aracım pert oldu. Önce dosya ile ilgili evrak eksiklikleri çıktı karşıma. Konuştuğum her çalışan farklı evrak isimleri söyledi. Benim sorumluluğumda olmayan evrakların temini için bir hayli uğraştım.
Uzun çabalar sonunda dosyanın genel müdürlükteki yetkilisine ulaştım. Kendisi bu işi en kısa sürede sonuçlandıracağını söyledi. Bunun üzerinden de 2 hafta geçti. Ayrıca aynı yetkili bana pert olup trafikten çekilmiş bir aracın zorunlu sigortasını ödetti. Bunu da hasar miktarına ekleyeceklerini söyledi.
Geçen hafta eksper mutabakat formunu imzalamam gerektiğini öğrendim. Bana gönderilen miktara ödemiş olduğum sigorta bedeli dahil değildi. Dolayısıyla imzalamadım veya yetkililerden teyit almak istedim ancak muhatap bulamadım.
Bununla kalmayıp bugün görüştüğüm bir başka yetkili, mutabakat tutarının bana imzaya gönderilen miktardan daha az olduğunu söyledi. Bu şikayeti yazdığım sırada bir başka yetkili arayıp günlerdir bize ulaşmaya çalıştığını ama başaramadığını söyledi. Benden de karşı tarafın sigorta ve iletişim bilgilerini ve başından beri eksiksiz teslim ettiğim evrakları yeniden fakslamamı istedi.
Bütün bu 1,5 aylık süreç acente, eksper ve sonuç veremeyen Aksigorta telefonları ve e-mailleriyle geçti. Onların bana ulaşması gerekirken ben her zaman işleri takip eden kişi oldum. Maalesef, Aksigorta unutmak istediğimiz talihsiz bir kazayı, her gün kat kat hatırlatarak, bir sigorta şirketinin ilk ve en önemli sorumluluğunu yerine getirememiştir.% |