ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aksigorta

196623

AKSİGORTA Kasko Hasar İşlemlerini Geciktiriyor! ilkermenekse  [31 Temmuz 2007, 09:00]
Aksigorta'dan kasko yaptırdığım aracımla 27.04.07 tarihinde kaza yaptık. Kaza sonucu aracıma pert kararı çıktı. Pert kararı çıktıktan sonra işlemleri geciktirmek için ellerinden geleni yaptılar. Eksperleri raporu 1 ay geciktirdi. 444 27 27 numaralı telefona şikâyet etmemize rağmen bize hiç kimse cevap vermedi.

Çağrı merkezlerinden verdikleri hasar servis bölümünün telefonlarına kimse çıkmamakta. 27.07.07 tarihi itibari ile hala işlemlerim bitilip paramı alamadım. 20.07.07 tarihinde paranın ödendiğini bankadan teslim alabileceğimi söylediler. 23.07.07'de Akbank'a gittiğimde Aksigorta'nın sisteminden kaynaklanan sorundan dolayı parayı veremediklerini ve Aksigorta'yla görüşmemi istediler. 23.07.07 tarihinden itibaren Aksigorta'nın 444 2727 ve 212 3934300 numaralı telefonlarından kimseye ulaşamadık. Hala işlemlerin ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili bilgim yok.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Aksigorta
31.07.2007

Sayın Yetkili,

Dosya no: 6605582

Sigortalımızın verdiği bilgiye istinaden dosyanın durumu finansman servisi tarafından kontrol edilmiştir.

Sigortalımız şu an için ödemesini alabilir durumdadır, bu yönde kendisine de sözlü bilgi verilmiştir. En yakın Akbank Şubesine giderek ödemeyi tahsil edecek, bir problem ile karşılaşması durumunda kendisine ilettiğimiz direkt numaralardan bize konuyu iletecektir. Bu durumda da problem telefonda anlık çözüm sunulacaktır.

Saygılarımızla

AKSİGORTA