ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM Millenium Plus Kombim Düzgün Çalışmıyor ftbayram  [21 Şubat 2008, 09:00]
2004 yılında almış olduğum kombim kısa bir süre sonra alttan su kaçırmaya başladı. Bu akan su sayesinde sadece zarar gören kombi değil mutfaktaki dolaplarda oldu. Her sabah önce mutfağın suyunu silerek başlıyoruz güne. Servisin çalışmalarıyla bir türlü sonuca varamadık. Aldığım günden beri belli bir randıman alamadım.

2008 yılında 130 YTL karşılığı bir parça değişti. Su kesildi ama bu sefer de basınç düzeneği bozuldu. Normalde 1.5 olması gereken seviye 0.5 ile 2.7 arasında seyir ediyor. Şimdi ise bunun düzelmesinin bedeli 250-300 YTL olarak tanımlandı. Şu an düşünüyorum kombimi mi yaptırayım yoksa onu söküp başka mı taktırayım? Açıkçası Demirdöküm'e karşı duyduğum güven her geçen gün azalmakta hatta kaybolmakta. *~*

Arkadaşına Gönder

27.02.2008

Müşterimiz Fatih Bayram ile görüşülmüş olup, servis hizmeti sonrası memnuniyetinin sağlandığını iletmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarımızla
DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

21.02.2008

Müşterimiz Sayın Fatih Bayram ile görüşülmüştür, cihazı aldığı firma tarafından bugün servis hizmeti alacağını belirtmiştir.
Sorunu giderilmezse eğer, DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi ile irtibata gireceğini bildirmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarımızla