ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİRDÖKÜM Calisto Kombi Çok Yakıyor! sertalha  [20 Şubat 2008, 09:00]
Aralık ayında Demirdöküm Calisto kombi aldım. Aslında Demirdöküm almayacaktım, şartlar zorladı. Kombiyi 40'ta yakmama rağmen 40 günde 450 YTL'lik gaz yaktım. Ev 17,5 dereceyi geçmeden zaruri oturuyoruz hala 10 m'yi geçiyor günlük tüketimim.

Çok sesli çalışıyor, suyu eksildiğinde suyunu tamamlarken öyle bir ses çıkarıyor ki apartman dinliyor. O ses tüylerimi diken diken ediyor. Sıcak su sistemi berbat, musluğu kapatıp tekrar açıldığında ateşleme ve ısıtmaya tam 9 saniyede başlıyor.

Bu problemi servise anlattım, bana Ankara'nın su basıncı hikayesini anlattı sonra ateşlemeyi su selektörünün sağladığını söyledi. Benim daha önce Demirdöküm şofbenim vardı (80'li yılların teknolojisi) banyoda hiç musluğu her açışta hiç sıcak su beklemedim. Yıl 2008 banyoda musluğu kapatmaktan korkuyorum birden soğuk su geliyor. Tam yarım kova.

Demirdöküm yetkilileri, eğer okur da ilgilenirseniz sevinirim. Demirdöküm'ün bu kadar problemli bir cihaz üreteceğine hiç ihtimal vermezdim. %

Arkadaşına Gönder

25.02.2008

Müşterimize servis hizmeti verilmiş, gerekli kontroller yapılarak gaz tüketiminin mevsim şartlarına uygun olarak gerçekleştiği tespit edilmiştir. Cihazdaki ses şikayeti ise şebeke su basıncının yüksek olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca cihazın kullanımı ile ilgili müşterimize bilgi verilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

20.02.2008

Müşterimiz Sayın Serdal Gökduman ile görüşülmüş olup, servis hizmeti verilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,