ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM'den Aldığımız Havlupan Radyatörler Hemen Paslandı şanssız  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Avcılar Cihangir mahallesinde kendimize ait 10 daireli binanın, radyatör ve havlupanlarını 5 yıl garantili diyerek, Demirdöküm'den alarak taktırdık. Aradan altı ay geçtikten sonra, havlupan radyatörler bütün dairelerde paslanarak her yeri simsiyah pas oldu. Değil üzerine havlu asmak, dokunmak dahi tehlikeli duruma geldi. Durumu bayiye bildirdik. Oradan Avcılar servise derken, kontrole gelindi. Paslı olan radyatörlere rötuş yapılarak, tamir etmekten söz edildi.

Bu kadar paslanmış radyatörlerin rötuşla düzeltilemeyeceğini söyledim. Her halde kendileri de rötuşla olmayacağını anlayarak, tekrar Demirdöküm'e bildireceklerini söylediler. Gidiş o gidiş, bir daha hiçbir haber alamadım. Galiba beş yıl garanti süresinin bitmesini bekliyorlar.&

Arkadaşına Gönder

24.07.2008

Sayın Elvan Turan ile görüşülmüş olup, müşterimize konunun yetkililere aktarılacağı bilgisi iletilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,