ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİRDÖKÜM Klima da Biz de Bittik chay  [16 Temmuz 2008, 09:00]
Oldu bir kere ve iki sene önce büyük bir hata yapıp, tam 12 adet kanal tipi Demirdöküm klima aldık. Bu iki sene içinde bu 12 klima için herhalde servis evlere en az 50 kere gelmiştir. Her seferinde her bir klimada ayrı bir sorun çıktı.

Bölge servisi yetmedi, bir de İstanbul'dan birileri gelip baktı. Yine olmadı. "Abi bu ancak bu kadar" dediler. "Daha fazlası olmaz" dediler. "Klimaların gücü ev için yetersiz dediler".

Siz hiç ısıtma sırasında kanaldan çıkan havanın oda sıcaklığından daha az olduğu bir klima duymuş muydunuz? Defalarca firma sorumlusu ile karşılıklı gerilmeler, sinirlenmeler derken neyse kör topal kullanmaya devam ettim.

Ama sonunda, henüz on dakika önce klimalardan biri "bitti"!. Evet "bitti"! Artık çalışmamayı tercih ediyor. Ama biz de bittik artık.

Herhangi bir beklentim yok. Çünkü neler olacağını biliyorum. Yine servis gelecek, yine sorun geçici bir şekilde çözülecek- tabi bu arada servis ücreti talep edilecek-, ta ki bir sonraki arızaya kadar. ^^

Arkadaşına Gönder

28.07.2008

Müşterimiz Sayın Cenk HAYTAÇ ile görüşülmüş olup,servis hizmeti verilmiş ve müşterimizin memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

16.07.2008

Müşterimiz Sayın Cenk HAYTAÇ ile görüşülmüş olup, servis hizmeti verilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,