DEMİRDÖKÜM Klima İle Donuyorum
başkentli06
[18 Şubat 2008, 09:00]
Yaklaşık 1 yıl önce İzmir'de Demirdöküm firmasından 1200 btu klima aldık. Bir yılda tam 8 kere servis evimize geldi. İlk gelişlerinde klimanın ana kartı arızalı, fabrika hatası var denilerek değiştirildi.
Diğerlerinde biz ısınamıyoruz dediysek de “ısıtıyor bu klima” diyerek gittiler. En son geldiklerinde tüm hatanın bizde olduğunu belirterek, keşif yapılmamasını bile bize mal ettiler.
Farkını ödemeyi kabul ettiysem de ilgilenen bile olmadı. Her ay 200 YTL elektrik faturası ödeyerek, donuyorum. Gerçekten Demirdöküm'ü kınıyorum.^^
Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarmızla
25.02.2008
Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, cihazın teknik değerler içerisinde çalıştığı tespit edilmiştir. Dış hava koşullarına göre cihaz defrost yapmaktadır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
18.02.2008
Müşterimiz Sayın Serkan Yavuz ile görüşülmüş olup, şikayetinin ilgili birimlere iletildiği yönünde bilgi aktarılmıştır.
Bilgilerinizi rica ederiz,
Saygılarımızla,
18.02.2008
Müşterimiz Sayın Güzide Yavuz ile görüşülmüş olup müsait olmadığını iletmiştir. Gün içerisinde tekrar aranacaktır.
Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarımızla