ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİRDÖKÜM Klima İle Donuyorum başkentli06  [18 Şubat 2008, 09:00]
Yaklaşık 1 yıl önce İzmir'de Demirdöküm firmasından 1200 btu klima aldık. Bir yılda tam 8 kere servis evimize geldi. İlk gelişlerinde klimanın ana kartı arızalı, fabrika hatası var denilerek değiştirildi.

Diğerlerinde biz ısınamıyoruz dediysek de “ısıtıyor bu klima” diyerek gittiler. En son geldiklerinde tüm hatanın bizde olduğunu belirterek, keşif yapılmamasını bile bize mal ettiler.

Farkını ödemeyi kabul ettiysem de ilgilenen bile olmadı. Her ay 200 YTL elektrik faturası ödeyerek, donuyorum. Gerçekten Demirdöküm'ü kınıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

26.02.2008

Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarmızla

25.02.2008

Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, cihazın teknik değerler içerisinde çalıştığı tespit edilmiştir. Dış hava koşullarına göre cihaz defrost yapmaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

18.02.2008

Müşterimiz Sayın Serkan Yavuz ile görüşülmüş olup, şikayetinin ilgili birimlere iletildiği yönünde bilgi aktarılmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz,

Saygılarımızla,

18.02.2008

Müşterimiz Sayın Güzide Yavuz ile görüşülmüş olup müsait olmadığını iletmiştir. Gün içerisinde tekrar aranacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarımızla