DEMİRDÖKÜM Klimayı Parçalayıp Geri Göndereceğim
MARTIX
[15 Şubat 2008, 09:00]
19.12.2007 tarihinde aldığım klima ısıtmak için değilmiş. İlk kurulduğu gün servisin denemeden gittiği klima ısıtmıyordu. Demirdöküm müşteri hizmetlerini aradım bir başka servis gönderdiler. Klima sadece biraz daha iyi oldu ama ısıttı mı asla. Bu ikinci servisimiz gerçekten çok ilgiliydi. Fakat klima ısıtmıyordu.
Müşteri hizmetlerini tekrar aradım yetkili kişi bana klima zaten ısınmak için değildir dedi. Klima bir tek bizim evde ısıtmak için değildi sanırım. Çünkü Adana'da öyle klimanın ısıtmaması gibi bir durum düşük ihtimal. Ayrıca iş yerimde olsun komşularımız olsun herkes kullanıyor ve gayet güzel ısınıyorlar. Bir farkla, onların klimaları Demirdöküm değil. 20-25 metrekare bir oda ve klima 18.000 btu. Sizce yetmez mi?
Müşteri hizmetlerini tekrar aradım "bu klima bizi ısıtmıyor parası neyse üzerine ekleyelim 24.000'lik klima alalım" dedim. Ona da olmaz dediler. Şimdi küçük elektrik sobası ile ısınıyoruz.
Eğer bir çözüm sunmazlarsa bu klimayı da kırıp parçalarını adreslerine göndereceğim. *~*
22.02.2008
MARTIX
bu adımda ne yapmam gerekli bilmiyorum. 12.000 btu luk eski klimam bundan daha iyi ısıtıyordu. yaptıkları ölçüm olsa olsa anlık ölçümdür oda asla ısınmıyor. bir daha asla demirdöküm evime girmeyecek ve bu olayı tanıdığım herkese anlatacagım. klimayı degiştirmiyorlar saglammıs ama yetersizmiş, o zaman büyüğü ile degiştirelim diyorum o da olmaz diyorlar. sonunda kırıp kargoya verecegim.
19.02.2008
Müşterimiz Sayın Tolga Genoğlu ile görüşülmüştür.Müşterimize servisi hizmeti veren Adana servisimiz Adımer Mühendisliğin cihazın normal çalıştığı fakat kullanılan alan geniş olduğu için ısının yetersiz olduğu bilgisi iletilmiş,farklı bir servisimizin cihazı kontrol etmesi içinde Adana servisimiz Kadir Acar müşterimize yönlendirilmiştir.Servisimiz verdiği hizmet sonrası cihazın normal çalıştığını belirtmiştir.Servisimiz cihazın kullanıldığı alanın yaklaşık 30 metrekare,12 derece dış ortam sıcaklığında cihazın üfleme sıcaklığı 50 derece iç ortam emiş sıcaklığının 25 derece olduğunu beyan etmiştir.
Cihazın çalışması normaldir.
Bilgilerinizi rica ederim
Saygılarımızla
DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi
15.02.2008
Müşterimiz Sayın Tolga Genoğlu ile görüşülmüş olup, talebinin yetkili birimlere iletileceği yönünde bilgi aktarılmıştır.