ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DEMİR DÖKÜM Klimadan Hiç Verim Alamadım obolulu  [29 Ocak 2008, 09:00]
Evimde, biri 12 bin, diğeri 24 bin btu olmak üzere iki adet klima mevcuttur. Bunlardan bir tanesinden alındığı günden bu yana hiçbir şekilde verim alınamamıştır. Klima yazın soğutmamakta, yazın ise ısıtmamaktadır.

Servisten birkaç kez yardım istendi. Fakat servis yetkilileri çözüm bulamamakla birlikte evin elektrik tesisatıdır falandır filandır diye bizi sürekli oyalıyor. Tesisatı vs. Gözden geçirtiyoruz, ama hiçbir şekilde problem çözülemiyor.

Servis en son geldiğinde klimanın motorunun yandığını belirtti. Değişim için cumartesi günü geleceklerdi. Cumartesi sabah geldi fakat “ben yalnız başıma yapamam” diyerek öğleden sonra geleceğini belirtti.

Bilin bakalım ne oldu? Tabii ki gelen giden yok. Demir Döküm klima aldığıma çok pişmanım.^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

04.02.2008

Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, cihazdaki arıza giderilmiş, dış ünitenin yeri müşterimizin isteği doğrultusunda ücretsiz olarak değiştirilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

29.01.2008

Müşterimiz Sayın Betül Altaş ile görüşülmüştür.Servisimiz tarafından saat:14:00 a kadar hizmet verilmesinde mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz
Saygılarımızla