ŞikayetVar

Sonraki >>

DemirDöküm

242067

DEMİRDÖKÜM Kombi Sıcak Su Akıtmıyor tunç66  [26 Aralık 2007, 09:00]
11.12.2006 tarihinde, Demirdöküm Kalisto kombi aldım. 17.11.2007 tarihinde sıcak su akıtmadığından servis çağırdım. Gelen servis akış sensörünü değiştirip gitti. Daha sonra 8 defa, aynı arızadan dolayı servisi çağırdım.

Her defasında bir parça değiştirildi; step motoru, ntc sensörü, daldırma sensörü. Ama sorun hala devam ediyor. En son bugün, 23.12.2007'de servis geldi, bir parça değiştirdi. Bu da olmazsa soğuk su bilmem nesi değişecek dedi.

Sorun o anlık çözüldü ama akşam aynı arızadan dolayı, ev halkı olarak banyo yapamıyoruz. Yarın pazartesi, iş başı yapacağız, kirli kirli kaldık. Demirdöküm'ün internet sayfasındaki bize yazın köşesine bu şikayetimi 03.12.2007 tarihinde ilettim.

Daha geri dönüş yapılmadı. Geri dönüş yapılmayacaksa oraya bu köşeyi niye koyarlar anlamış değilim.^^

Arkadaşına Gönder

27.12.2007 tunç66 Bu arada Demirdöküm Çağlayan servisindeki arkadaşlara hakikatten teşekkür ederim.Özenli ve dakik servis anlayışlarından dolayı.

26.12.2007 tunç66 servis tarafından bugün hizmet verildiği doğrudur ama iddia edildiği gibi müşteri memnuniyeti maalesef sağlanamamıştır.Hem nerden biliyorlarki müşteri memnuniyetinin sağlandığını,tenezzül edip arayıp sormuşlarmı acaba.1.5 ayda servis 10. defada arızayı yapacak ( ki daha garanti değil ),yazılan maillere cevap verilmeyecek,müşteri aranmayacak daha sonra müşteri adına müşteriyle görüşülmüş gibi müşteri memnuniyeti sağlandı denilecek. Kusura bakılmasın bunda bir yanlışlık var bence.

DemirDöküm
26.12.2007

Servisimiz tarafından bugün hizmet verilmiş olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetlerler Yöneticiliği