236868 |

| DEMİRDÖKÜM'den Yoğuşmalı Değil, Boğuşmalı Kombi
gurcan2007
[06 Aralık 2007, 09:00]
Nisan 2007'de Demirdöküm Sargon Condense (26000) kombi aldım ve lpg li olarak Kasım 2007 ye kadar kullandım. Kasım başında evimize doğalgaz bağlandı. Yetkili servis gelerek doğalgaz dönüşümünü yaptı. (bu dönüşüm esnasında kargoda çizilen kapak da değişti). Önce kombi patlamalı yanmaya başladı.
Servis geldi, sağına soluna karton tıkayıp gitti. Sonra peteklerin alt kısmı ısınmadığı için tesisatçımıza haber verdik. Tesisatçımız peteklerin havasını almamızı söyledi. havasını tarif edildiği şekilde aldık. Sorun çözülmedi. Sorunun kombiden kaynaklandığını, kombi servisini yönlendireceğini söyledi. Kombi servisi geldi. Bir şeyler yaptı ve gitti.
Servis ne yaptıysa bilmiyorum bu kez sıcak su problemi (kullanım suyu) başladı. Servis tekrar geldi. Bir şeylerle uğraştı ama kombi daha da kötü oldu. Kalorifer suyu 50 dereceden fazla ısıtamaz oldu. Patlamalı ilk ateşleme sorunu da çözülemedi. Kombiyi aldığımdan itibaren özellikle de son 10 gündür servis sürekli gelip gidiyor ama bir çözüm bulamıyor.
Demirdöküm kombilerin en iyi modellerinden birisi diye tercih edip aldığım yoğuşmalı kombi, bence yoğuşmalı değil boğuşmalı bir kombidir. Boğuşmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. ^^ |