232474 |

| DEMİRDÖKÜM Servisinin Açıkta Bıraktığı Kablolar!
benimhakkım
[22 Kasım 2007, 09:00]
Demirdöküm marka kombimizin ilk açılışı için, 14.11.2007 tarihinde Demirdöküm yetkili servisi aradım. Ertesi gün için randevu verdiler. 15.11.2007 tarihinde saat 10.00 civarında bir genç arkadaş geldi. Kombiyi çalıştırmak için kabloları bağlamak istedi. Ancak kablolarda hata olduğunu söyledi. Bunun üzerine uzatmalı üçlü priz getirmemizi istedi. Bu üçlü prizi başka bir prize taktı ve kombinin kablolarını bu prize açık bir şekilde bağladı. Kombiyi çalıştırdı, ancak kabloların temas etmemesinden dolayı kombi sürekli kendini kapatıyordu.Kombiyi bu şekilde çalıştırmamızı söyledi. “Elektrikçi getirip daha sonra düzgün bağlatın” dedi.
Bunun üzerine ben “ilk önce elektrikçiyi çağırtalım, hata düzeldikten sonra servisi bir daha çağıralım” dedim. Ancak kendisi işinin olduğunu, bir daha gelemeyeceğini ibraz etti. Kombinin nasıl çalışacağı hakkında bilgi istemem üzerine “işte böyle çalışıyor” dedi. İşinin olduğunu söyleyip acele çıktı. Zaten işi müşteriye yardımcı olmak değil mi? Acaba teknik servis başka işlerle de mi uğraşıyor? O açıkta olan kablolara bir çocuk yanlışlıkla dokunup elektrik çarpsa bunun yükümlülüğünü Demirdöküm teknik servis kabul edecek mi?
Teknik elemanın gitmesi üzerine elektrik tesisatçısını çağırttım ve kablolarda sorun olmadığını söyledi. Bunun üzerine Demirdöküm müşteri hizmetlerini arayıp durumu ilettim. Müşteri hizmetleri, teknik servisi arayacağını ve teknik servisin benimle iletişim kuracağını söyledi. Tarih 20.11.2007 oldu ama hala aramadılar. Bugün tekrar aradım. Yarın için randevu verdiler. Umarım bundan sonra elektrik kablolarını açıkta bırakıp ta gitmezler.% |