DEMİRDÖKÜM Aden Kombim Patlamalı Yanıyor Ve Sesli Çalışıyor!
[16 Kasım 2007, 09:00]
2005 yılının 2. ayında Demirdöküm marka ve Aden modeli olan bir kombi aldık. Aldığım ilk günden beri diğer tanıdıklarımın kombileri ile ses ve yanmaya geçtiği andaki alev sesi noktasında mukayesede bulundum, inanın Aden kombi hem patlamalı yanıyor hem de çalışırken çok ses çıkartıyor. Bu konuda servis çağırmadım çünkü araştırdığıma göre Aden kombilerde biraz sesli çalışmanın normal olduğunu gördüm.
Ben bu kombiyi alırken bana sessiz çalıştığını söylediler, benim servisten bir beklentim yok, firmanın yetkilerinin birebir ilgilenmesini istiyorum.
Aden kombi gerçekten sesli mi çalışıyor yoksa benim aldığım kombide mi sorun var? Hatta sırf ses yüzünden kombiyi kullanmayabilirim. Türkiye'de doğalgaz kullanımının arttığı ve bu pazarda markaların yarıştığı bir dönemde en ufak şikayet konusunun dikkate alınmasının önemini de belirtmek istiyorum.%
11.01.2008
şikayetçi41
Demirdöküm fabrıkası satış sonrası hızmetler bölümüne hassasiyetlerinden dolayı teşekür edrim.
07.01.2008
Müşterimiz Sayın Hüseyin Tütüncü'nün şirketimize iletilen sorunu, 06.01.2008 tarihinde müşterimizin beklentisi doğrultusunda çözümlenmiştir.
07.12.2007
şikayetçi41
07.12 2007 de demırdökum fabrıkasına bır iletım olmuştu bu iletimin içeriği Demıdöküm Aden modelli kombıden memnun kalmadığımı bunun yerıne Demirdökümün bir başka modeli ile arasındaki fiyat farkının ödenmek şartı ile değiştirilmek isteğinde bulunmuştum.
Aynı gün saat 18.00 demirdökümden bir yetkili beni aradı ve aden kombinin değiştirilemiyeceğini bana bildirdi.benım bu kombıden şikayetlerım.
-gürültülü çalışma
-fazla yakıt sarfiyatı
-debi değişimlerınde sabıt sıcaklıkta kullanım suyunu ayarlayamama
-Palamalı yanma
Ben demirdöküm fabrikasının ilgisine teşekkur ederim ama bu kombininde çok kaliteli bir kombi olduğunuda söyleyemem.
Şu an alacağım kombi markasını burada demek istemıyorum ama bır kutuphanede bıle çalışsa rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.Kullanan yakınlarımda var birebır çalışmasını ve yakıt tüketimini gördüm.
Her firma herşeyı kalıteli yapamaz ben aden kombının kalıtelı bır kombi olmadığını hala savunuyorum yılda ne kadar sattığı benı bağlamaz kullanan kişilere hayırlı olsun ben kimseye tavsiye etmiyorum ,bir dahada demirdöküm markası altında bır ürün kullanmayacağım.
19.11.2007
Müşterimiz Sayın Hüseyin Tütüncü servisimizi aramış olup, şuan servis hizmeti ihtiyacı olmadığını, ihtiyaç hissettiğinde servis telefonunu bildigini ve arayacağını beyan etmiştir.
16.11.2007
Sayın Hüseyin Tütüncü'nün kullanmakta oldugu Aden kombi şikayeti için müşterimiz cep telefonundan aranmış ve annesi ile yapılan görüşmede Mecidiye teknik servisimizin bugün 16:00-18:00 arası hizmet verecegi bilgisi aktarılmıştır.
Servis otomasyon sisteminden bakıldıgında 10.02.2005 tarihinde ilk çalıştırması İzmit servisimiz Mecidiye teknik tarafından yapılan ürüne şimdiye kadar hizmet verildigine dair bir kayıt bulunamamıştır(müşterimizde hizmet almadıgını beyan etmektedir.)