229484 |

| DEMİRDÖKÜM'den Yetkili Servis Fiyaskosu!
bahakurt
[13 Kasım 2007, 09:00]
292336 seri numaralı Demirdöküm kombim bozulduğu için, 09.11.2007 tarihinde, Sevimli yetkili servisi aradım. Servis 10.11.2007 cumartesi tarihine gün verdi. saat 15:30 civarlarında bir genç arkadaş ve yanında bir çocuk geldiler. Kombinin bir vidasına dahi dokunmadılar ve bana şu şekilde imza karşılığı tebliğ ettiler: "cihazın bacasında sorun olduğu müşteriye izah edildi. "
Bunun üzerine hemen doğalgaz tesisatçısına (makine mühendisi) giderek baca problemini giderdim ama problem bacada değilmiş. Ana kartta olabileceğini söylediler. Yetkili servisi tekrar aradım. Kombinin yanında dolap olduğunu ve bu yüzden kombiyi sökemeyeceklerini telefonda söylediler.
Benim çağırdığım tesisatçı ise problemsiz bir şekilde kombinin sökülebileceğini dile getirdi. (ilgili yerin fotoğraflarını çektim) Yetkili servise kombiyi sökmelerini tekrar tekrar söyledim. telefonda uzun süre tartıştık. Teknik elemanların buraya gelmesini ve yüz yüze konuşmayı istedim fakat bana yardımcı olmadılar.
Bin bir türlü bahane uydurdular. (telefon kayıtları mevcut) En son telefonda teknik elemanları gönderiyoruz dediler fakat şuan saat 22:00 oldu, hala gelmediler. Yani kısacası burada da yanıltıldım. Ayrıca öğrendiğim bilgilere göre teknik elemanlar bana bir tutanak imzalatıp mutfak dolabının kapısına gelebilecek herhangi bir zarardan mesul değiliz yazısını da bana imzalattırdıklarından, her ne şekilde olursa olsun kombiyi söküp arızayı gidermelilermiş.
Demirdöküm teknik destek bu kadar aciz durumda mı? Şuan dışarıda inanılmaz soğuk var ve yağmur yağıyor, ben ve eşim evde donuyoruz. Üç gündür duş alamıyoruz. Hayat bizim için durmuş durumda ama yardım eden hiç kimse yok!
Yoğun çalışan bir insanım. Halkın ve devletin güvenliğini sağlamakla görevli bir polis memuruyum. 11.11.2007 Ali Samiyen Stadyumu'nda, Galatasaray maçında görevliyim. Gece döndüğümde oldukça pis olacağım ama sanırım yine duş alamayacağım. Ben görevimi layıkıyla yerine getirirken neden Demirdöküm'den aynı hizmeti alamıyorum?^^ |