DEMİRDÖKÜM'den Üretim Harikası Değil Üretim Hatası!
[26 Ekim 2007, 09:00]
İki sene önce Demirdöküm markasına aldanarak ne yazık ki en pahalısından ve en üst modelinden bir kombi alma gafletinde bulunduk. Yılda bir kez ana kartı ve gösterge kartı yanıyor.
Bir hafta önce yine gösterge kartı yandı. Servisi her gün arayıp annemin rahatsız olduğunu ve bu kombinin bir an önce yapılması gerektiğini, kombi yüzünden çok zor duruma düştüğümüzü belirtmeme rağmen servis bana her seferinde kombimizin parçasının kargoda olduğunu ve kargonun beklendiği cevabını veriyor. Demirdöküm'ün hangi kargoyla çalıştığını da merak ediyorum. Eğer hata çalıştıkları kargodaysa Demirdöküm'e kargoyu Sikayetvar.com'a şikayet etmelerini öneririm.
Son olarak Demirdöküm'den bu “üretim harikası” diye bize sunulan kombisini, “üretim hatası” olarak iade etmek istiyoruz. …
cokoprenses
Kombimiz tamir edilmek üzere servisinize götürüldü, tamirden sonra kombiyi gelip yerine taktılar. Bundan önce bizim evimizde hiç gaz kaçağı yoktu. Bu aşamadan sonra gaz kaçağı oluştuğuna göre neyden kaynaklanmış oluyor acaba?
30.10.2007
Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, gaz kaçağının kombi cihazından kaynaklanmadığı tespit edilmiş, tesisattaki gaz kaçağı gidertilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği
cokoprenses
27.10.2007 niyahetinde gelip kombimizi yaptılar 27/29.10.2007 tarihilerinde ev dışında olduğumuz için 29.10.2007 gecesi eve sinmiş kokuların ne olduğunu farkedemedik ve uyuduk sabah annem doğalgazın kombiden sızdığını farketmiş. Dün eğer doğalgazdan zehirlenmiş olsaydık Bu ihmalkarlığın hesabını hangi demirdöküm yetkilisi verecekti acaba ? Bu sabah kombiyi bağlayan yetkili servisinizi aradık bizi 187 Doğlagaz acile yönlendirdii sonrasında Doğalgaz acilde bu sorunun Demirdöküm yetkili servisinden kaynaklandığını söyledi. Servisinizi aradığımızda bugün gelemeyeceklerini belirttiler. Servis hızınız ve çözümleriniz konusunda sizi tebrik ederim eminim markanıza yakışır bir şekilde davrandığınıza inanıyorsunuzdur.
30.10.2007
Müşterimize servis hizmeti verilmiş olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği
26.10.2007
Müşterimiz Sayın Sonay Çoban ile görüşülmüş olup, müşterimizin memnuniyetinin sağlanacağı şekilde işlem yapılması konusunda mutabık kalınmıştır.