ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM Radyatör Yağ Akıtıyor! serdarsanal  [25 Ekim 2007, 09:00]
İnternet üzerinden satın aldığımız Demirdöküm dd-12f elektrikli radyatör birkaç saat çalıştıktan sonra yağ akıtmaya başladı. Radyatörü Ankara, Şehitlik Demirdöküm servisine götürdüm. Radyatörün değiştirileceğini; fakat bunun bir ay süreceğini söylediler.

Radyatörü dekoratif amaçlı satın almadık. Isınma ihtiyacımızı karşılayacağız. Bir aylık süre içerisinde soğukta mı oturalım; yoksa gidip yeni bir radyatör mü alalım? Kargo ücreti çok fazla tutmasa bir dakika bile düşünmeden ürünü aldığım yere iade edip farklı bir marka radyatör alırdım; ancak 50 YTL'ye yakın bir kargo parası ödemek istemiyorum.

Demirdöküm yetkililerinden bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyorum.

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

27.10.2007 serdarsanal Bugün itibariyle radyatör elimize geçti. İlgililere teşekkür ediyorum.

DemirDöküm
25.10.2007

Müşterimiz ile görüşülmüş olup, beklentileri doğrultusunda işlem yapılacağı bildirilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği

25.10.2007 serdarsanal Bugün Demirdöküm Bölge Müdürlüğü'nden arayan yetkili, radyatörün bugün gönderildiğini yarın elimize geçeceğini söyledi. Gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim.