ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM Bacalı Doğalgaz Sobası Her Yıl Arıza Çıkarıyor NURHANARI  [20 Ekim 2007, 09:00]
30.01.2006 tarihinde sbd 120 f tipli bacalı sobanız, servisiniz tarafından evimize bağlanmıştır. İlk arızayı kışın başlangıcında 01.01.2007 tarihinde, sobayı ilk çalıştırdığımızda verdi.
Sorun:düğmesine basılı tutup çakmağı çakıyoruz, bir süre basılı tutuyoruz. Pilot şeklinde yanmaya başladıktan sonra, derecesini 3'e getiriyoruz. Yanması gerektiği şekilde yanıp sönme durumuna geldiğinde pilotu da söndürüp bir süre yanmıyor. Servis ilk geldiğinde 05.01.2007 tarihinde hiç bir şeye bakmadan baca çekişi düşük diyerek bize baca temizlettirdiler ama sobamız yine çalışmadı.

Yine servisle görüşüp bin bir zorlukla kendilerini çağırdık ve 08.01.2007 tarihinde pilot temizliği yapıldı, sobamız çalıştı. 15.10.2007 tarihi itibariyle aynı sıkıntı ile karşı karşıyayız. Servisle görüşmeden direk size bildirmeyi uygun gördüm çünkü ürününüzden memnun değiliz. Garantisi 1 kaç ay sonra dolmak üzere. Özellikle Demirdöküm markası seçtik ama bu sorun bize sıkıntı verdi. ^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

20.10.2007

Müşterimiz ile görüşülmüş olup, beklentileri doğrultusunda işlem yapılacağı konusunda bilgi verilmiş olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz

Saygılarımızla,

DemirDöküm Müşteri İletişim Merkezi

20.10.2007

Müşterimiz Sayın Nurhan Arı ile görüşülmüş olup, müşterimizin memnuniyetinin sağlanacağı şekilde işlem yapılması konusunda mutabık kalınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,