ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM'den Kullanılmadan Arıza Veren Kombi illemez  [28 Eylül 2007, 09:00]
Demirdöküm Kalisto hk d 224 kombi aldım. Kombinin kurulumunu Demirdöküm yetkili servisine yaptırdım. Cihaz yaz modunda sorunsuz çalışıyor ancak denemek için cihazı kış konumuna getirdiğimizde f4 hatası verdiğini gördüm.

Yetkili servis çağırdım. 3 gün içerisinde geldiler ve cihazı kontrol ettiler. Ancak arızayı çözemediler. Ellerinde olmayan bir parçayı fabrikadan isteyeceklerini, kargo ile geldiği zaman tamir edeceklerini söylediler. Bu da 7-10 gün sürebilirmiş.

Benim şikayetim Demirdöküm'ün kalite kontrolünün nasıl yapıldığı hususundadır. Kutusundan yeni çıkarılmış cihaz nasıl olurda arıza verir. 10 gün soğukta kalmamız bir yana, içerisinden parça değiştirildiğinde kombimin ömrü kısalacaktır.

Demirdöküm'den istediğim, direk fabrikasının kombimi aynı marka/model kullanılmamış kombi ile değiştirmesidir. Asıl isteğim kombinin parasının geri ödenmesidir ancak Demirdöküm'ün bunu yapacağını pek sanmıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

DemirDöküm
28.09.2007

Müşterimiz Sayın Erdem Akkurt'a servis hizmeti verilmiş olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği