ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DemirDöküm

DEMİRDÖKÜM'den Garantili Kombiye Tamir Ücreti CALLISTOR  [24 Eylül 2007, 09:00]
Geçen gün Demirdöküm kombimden ses gelince içini açtım, bakarken içeride birikmiş olan tozunu aldım. Kapatınca çalışmadı. Kombi üzerinde yazan servis numarasını aradım (Ergün Isıtma/Ankara). Geldiler, fan motorunda arıza olduğunu söylediler. Yenisi 240 YTL, tamir edilirse 120 YTL imiş.

Bu nasıl bir fiyatlandırmadır biri bana anlatabilir mi? Garantisi var mı tamirin dedik, tabi ki bir sene var dediler. Ertesi gün eşim evdeyken parçayı taktıkları zaman garantisi olmadığını söylemiş, ıvır zıvır bir sebep öne sürmüşler. Giderken de servis görevlisi aynen şu cümleyi kurmuş; "kocanıza söyleyin bir daha kurcalamasın".

Bu ne saygısızlıktır? Kombi sanki kendisinin. Parasını ben verdim, ister atarım,ister satarım,sana ne? Demirdöküm servislerini nasıl seçiyor? Ne biçim hizmet bu?^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

DemirDöküm
24.09.2007

Müşterimiz Sayın Baris Biyikli ile görüşülerek, cihazının garantisi olmadığını; müşterimiz tarafından cihaz içindeki bazı parçalar sökülmüştür.Servisimiz tarafından cihaz çalışır hale getirilmiş ve fandaki sorun giderilmiştir. Servisimize müşterimizin şikayeti iletilmiş olup müşterimizin talebi doğrultusundu işlem yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Türk DemirDöküm Fabrikaları A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği