ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

BANKASYA Kartı Teslim Edemedi ghostcihan  [24 Ekim 2008, 09:00]
Yaklaşık 75 gün önce Bankasya'ya bir kredi kartı başvurusunda bulundum. Beni arayarak kimlik fotokopimi fakslamamı istediler. Faksı gönderdiğimin ertesi günü kartım onaylandı ve en kısa zamanda bana teslim edilmek üzere 15. 08.2008'de Kuryenet firmasına teslim edildi.

Kuryenet firması ile defalarca görüşmeme rağmen kartımı teslim edemedi ve 1 ayın sonunda bankayı arayarak Kuryenet kartımı teslim edemiyor, şubeden teslim alayım diye bilgi verdim. 09.09.2008 tarihinde bu bilgiyi vermeme rağmen Kuryenet'ten kartı geri alıp bana ulaştıramadılar. 26.09.2008 tarihinde bankayla yaptığım görüşmede kartımın şubeye yönlendirildiği en kısa zamanda alabileceğim söylendi.

Daha önceki yaptığım görüşmelerde 04.10.2008 tarihinde bulunduğum adresten ayrılacağımı ve yaklaşık 9 ay sonra bu adrese geri döneceğimi belirttim. Bana buna göre en kısa zamanda teslimatın yapılacağı söylendi. Daha sonra 10.10.2008 tarihinde bir yetkili beni aradı ve yeni adresimi alarak en kısa zamanda teslimat yapılacak dedi. Her aramamda tekrar tekrar durumun aciliyeti belirtildi.

Bugün yani 23.10.2008 tarihinde hala kartım teslim edilemedi (75 günde dünyanın her yerine teslimat yapılırdı ve aciliyeti olan bir şey dünyayı kaç defa dolaşırdı). 22.10.2008 tarihinde daha önceki görüşmelerim gibi yarım saatin üzerinde görüşme yaptım. Sonuç yok kart hala bursa nilüfer şubesindeymiş. Televizyonda bu kadar reklam yapıp 15 dakikada kart veriyoruz demekle olmuyor bu işler.

Öncelikle soruyorum benim yaptığım aramalar için ödediğim paraları bana kim ödeyecek? Bankasya'dan kredi kartı almamın tek sebebi yıllık ücreti olmamasıydı. Başka bankadan gayet iyi koşullarda bir kart kullanıyorum fakat yıllık ücretini iptal etmedikleri için bankamı değiştirmeyi düşünüyordum ama bu durumda değiştirmememin daha hayırlı olacağını görüyorum. Artık bir miktar ücret ödeyerek kart kullanmaya devam edeceğiz. 2.5 ayda teslim edilemeyen kartın bundan sonra da yakın bir zamanda teslim edilemeyeceğini düşünüyorum.

Bankasya'ya sesleniyorum bana deyin ki sizden özür dileriz siz çok ücra bir yerde yaşadığınız için (bu arada Bursa ve Konya'da yaşıyorum. ) bulunduğunuz yere kart teslimatı gerçekleştiremiyoruz. Bu yüzden kartınız iptal ediyoruz. Diyerek kartımı iptal etmek istediğiniz belirterek iptal bari edin bende boşuna telefon parası ödeyip sizinle görüşmek için zaman kaybetmeyeyim. Yalnız ben iptal edilsin demiyorum edecekseniz yukarıdaki şekilde bana bilgi verip edersiniz.**

Arkadaşına Gönder

13.11.2008

Sayın Cihan AYDIN şikayeti hakkında;

Müşterimiz ile görüşülmüş ve AsyaCard'ını teslim aldığını belirtmiştir.

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.
Mutlu Müşteri Hattı
444 27 92

24.10.2008 ghostcihan Bankadan hiç bir cevap alamadım. maillerinde ise sadece müşteri hizmetlerimizi arayın diyor. Tekrar aradım hala bekleyin kontrol edelim diyorlar. Böyle müşteri hizmeti olmaz. Bank asya dan kart başvurusunda bulunurken birkez daha düşünün.

24.10.2008

Müşterimize e-mail yolu ile yanıt verilmiştir.