290884 |

| BANK ASYA 2 Aydır Kartımı Gönderemedi!
ozborme
[30 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 ay önce Bank Asya tarafından aradılar ve kredi kartı için bir ton dil dökerek beni ikna ettiler. Ben de kabul ettim. Ancak kartım hala elime ulaşmadı. 3 hafta önce telefon açtım kartımın neden ulaşmadığını sordum. Güya evde bulunamamışız ancak evimizde sürekli olarak duran birisi vardır.
Kartımı şubeye yönlendirdiler oradan alabileceğimi söylediler. Ben de 2 yaklaşık 2 hafta önce gittim, gelmemişti. Oradaki görevli kişi kartınız geldiğinde sizi arayacağız dedi. Bugüne kadar arayan soran olmadı, ben de şubeyi aradım sormak için. Kartımın geldiğini söylediler, ben de madem geldi bana haber vermeniz gerekmez mi dediğimde son derece ciddiyetsiz, profesyonellikten uzak bir cevapla 2 ay olmuş daha yeni mi kartınızı soruyorsunuz gibi ayrıca benle görüşmediniz şubeye gelince geldiğinizde o kişiye hesap sorarsınız gibilerinden laflar işittim.
Bank Asya sanırım çalıştıracağı kişileri iyi eğitemiyor müşteri memnuniyeti konusunda. İlk işim kartımı iptal etmek olacak. Bahsi geçen Bank Asya Sultanbeyli şubesi. % |