ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asya Katılım Bankası (Bank Asya)

BANK ASYA'dan 5+3 Taksit Masalı! sabiha77  [20 Haziran 2008, 09:00]
15 Haziran 2008 Pazar günü E-bebek.com'dan tarafıma gönderilen Asyacard ile ilk ve son defa 100 YTL' lik alışveriş yaptım. telefon ile konuştuğum satış yetkilisi Asyacard'a 5+3 taksit olarak çekim yaptığını söyledi.

Fakat 17 Haziran Salı günü bankadan cep telefonuma gelen mesaj 100 YTL' nin 5 taksit olarak çekildiğini belirtiyordu. Hemen 444 48 88 no'lu telefondan müşteri temsilcisi ile görüştüm. Konuyu anlattım.

Sitede 50 YTL üzeri 5+3 taksit yazıyor, ben 100 YTL yaptım ama 8 yerine 5 taksit geçmişiniz dedim. Bir süre bekleyin dedi. Yaklaşık 7-8 dakika beklettikten sonra “bilgilerinizi kontrol ettim, dedikleriniz doğru, yanlışlık yapılmış, üstümdeki yetkililer ile konuşup size döneyim” dedi.

1 saat sonra cepten aradığında “yetkililer ile konuştum, bu kampanya 15 Mayıs'ta bitmiş, o yüzden 5 taksit çekmişler” dedi. Ben 15 Haziran'da alışveriş yaptım. Yani sizin kampanya biteli 1 ay oldu ise neden bugün bile 5+3 diye yazıyorsunuz, pazarlama müdürleriniz, bilgi işlem departmanınız uyuyor mu” dediğimde "Mutlu müşteri hattı"na şikayetinizi bildiriniz diyerek yönlendirdi.,

Oraya da anlattım. Yetkililer ile konuşup döneceğiz dediler, hala dönen kimse yok. E-bebek satış yetkilisini aradım. Neden böyle olduğunu sordum. Bankadan kaynaklandığını, Bankasya ile bu tarz ilave taksitlerde sorunların hep yaşandığını söyleyerek çekim yaptıklarını söyledi.

Sözde İslami şartlara uygun çalışan, haram olduğu için faiz alıp vermeyen bu katılım bankası yanlış beyanda bulunup insanları yanıltarak, kul hakkı alarak kazandıkları paranın haram olduğunu bilmiyorlar mı? ^^

Arkadaşına Gönder

Asya Katılım Bankası (Bank Asya)
25.06.2008

Sayın Sabiha BÜYÜK şikayeti hakkında;

Müşterimiz ile görüşülmüştür.

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.
Mutlu Müşteri Hattı
444 27 92