ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'da Yine Kapsama Sorunu recepolmez  [18 Kasım 2008, 09:00]
Aksaray iline bağlı Otakoy ilçesi, Harmandalı kasabasında ikamet etmekteyim. Kasaba genelinde Avea hattını kullanmakta zorluk çekiyoruz. Öğretmen olduğum için okulda hiçbir şekilde cep telefonum çaılşmıyor.

2007 Myıs ayında Avea'ya konuyu ilettim. Bana dönüp bölgede eksiklik tespit ettiklerini söylediler. Bir yılı geçmesine rağmen hiçbir şekilde çalışma ve gelişme olmadı. Görüşmelerimizi sağlıklı yürütemiyoruz.

Kasabanın bir mahallesinde (Karşıyaka Mah) çekim biraz düzelirken diğer iki mahallesinde ( Hürriyet ve Yeşilyurt Mah. ) görüşme olanağı kısıtlı alanlarda yapılabilmektedir. Avea yetkilerine bu konuyu 15.11.2008 tarihi itibariyle tekrar ilettim. Gelişmeleri bana dönüp bildireceklerini söylediler.^^

Arkadaşına Gönder

21.11.2008 recepolmez Şikayetimden sonra avea müşteri hizmetleri tarafından arandım. Bana gerekli çalışmların başlatıldığı soylendi. Şikayetimde düzelme olursa bana geri dönülmeyeceği sadece beni şikayetimin dikkate alınarak arandığım soylendi. Gelişmelri takip edip olumsuz durumda kendilerine dönmem istendi.

Avea
19.11.2008

Sayın Yetkili,

379896 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri