ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak Mümkün Mü? nesenes  [30 Ekim 2008, 09:00]
Avea'dan almış olduğumuz babamızın üzerine olan hattı müşteri hizmetlerinde temsilci bulamadığımız için sürekli Avea merkezlerine gitmek zorunda olduğumuzdan babamızı da her seferinde yanımızda götüremediğimiz için bari dedik kendi adımıza hat alalım ve eski hatları böylece kapatmış olduk. Yeni hat aldık ve arada baktık eski hatlara borç var mı diye. Yok dediler. Bugün ise babamı arayıp 66 YTL borcunuz kalmış kapatılan hatlardan.

Ödemezseniz mahkemeye vereceğiz diye bir telefon geliyor. Hesap numarası vermişler ama babam tam alamamış. Biz de aradık öğrenelim diye durumu 444'lü hizmet noktasını aradık ama temsilciye bağlanma asla mümkün olmadı çünkü bole bir menü yok. 5 dakika dinledik hizmetleri ama müşteri temsilcisi yok. Nasıl bir şey anlamadım.**

Arkadaşına Gönder

Avea
31.10.2008

Sayın Yetkili,

374507 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri