374284 |

| AVEA Taahhüt Var Hizmet Yok
berdushe35
[30 Ekim 2008, 09:00]
Dün gece Avea'dan sesli mesaj aldım. Her yöne 5yuz sms kampanyası olduğu ve bunu 39 yerine 19 kontör karşılığında alabileceğim bunun için 1'e basmam istendi dediklerini yerine getirmeme rağmen işlem sonucum hatalı olarak geldiği ve "5yuz" 3903 e mesaj çekmem istendi tekrar hata mesajı aldım.4441500 aradım oradaki bayan 1'e basıp basmadığımın araştırılması için forum oluşturuldu.
Herhalde ben bunu uyduruyorum. Sonra Avea dan e-mail geldi işte 5yuz yazıp 3900'a mesaj atın 39 kontör karşılığında bu hizmetten yararlanabileceğim söyleniyor. Madem böyle bir kampanya yok bu sesli mesajı niye gönderdiniz, hadi gönderdiniz niye taahhüt ettiğiniz hizmeti yerine getirmiyorsunuz.
9 Kasımda numara değişmeden hat değişecek millet abone kaydı olmasın diye uğraşırken bunlar mevcut abonelerini kaybetmek için çaba sarf ediyorlar. Umarım en kısa sürede bu hata düzeltilir ve 19 kontör her yöne 500 sms kampanyası için verilen söz yerine getirilir aks takdirde böyle köklü bir firmanın adının büyüklüğü ile hiçte örtüşmeyen bir uygulama ile yalan beyanda bulunup müşterilerini kandırdığını söylemek zorundayım. |