AVEA Hat İptali Mobiltürk ve Müşteri Hizmetleri
huso80
[29 Ekim 2008, 09:00]
24.07.2008 tarihinde Avea bayinden 050682***** no'lu sınırsız kamu tarifeli hat satın aldım. Hattım 2 gün sonra aramalara kapatıldı. Bu konuyla ilgili Avea müşteri hizmetlerini aradım ve bana gerekli incelemenin yapılıp en kısa sürede döneceklerini söylediler. Ama dönüş bir türlü sağlanmadı.
Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. Yine aynı şeyleri tekrarladılar. Nihayet hattım 18.08.2008 günü açıldı. Yani 22 gün bekledim. Daha sonra hattımı normal kullanmaya devam ettim ama bana 2 gün için ayrı bir fatura geldi birde arkasından Ağustos ayı faturamı gönderdiler.
Eylül ayında ise faturam normalden çok fazla geldi bende Avea müşteri hizmetlerini aradım. Hattımın mobiltürk adlı içerik sitesine üyeliğinin olduğunu öğrendim. Avea bana bu firmanın numarasını verdi ve burayı arayıp üyeliğimi iptal ettirdim. Daha sonra hattımın iptali için Avea bayine gittim ve burada bir form doldurdum.
Bayi bana hattımın hemen iptal olması için Avea müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım ve hattımı iptal ettirmek istediğimi bildirdim. Bana çeşitli tekliflerde bulundular. Hattımın sabit ücretinde %50 indirim sağlayacaklarını söylediler.
Bende böyle devam etmeyi istedim daha sonra hattımın iptal olduğunu öğrendim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Durumu anlattım. Bana en kısa sürede bilgi vereceklerini söylediler; ama 10 gün oldu hala arayan soran yok. Avea hakkında yasal işlemleri başlatmayı düşünüyorum. Avea ile ilgili tüm haklarımı arayacağım.
374028 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
13.11.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanmıştır.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
11.11.2008
huso80
avea müşteri hizmetlerine hattımın fatura tutarının beklediğimden çok yüksek geldiğini bildirdim. bana gerekli incelemenin yapılıp bilgi verileceğini aktardılar. ama bana geri dönüş sağlanmadı ve bu ayki faturam yaklaşık 410 ytl geldi. bu konuda gerkeli incelemenin yapılıp bu hatanın düzeltilmesini rica ederim. yoksa il müşteri koruma derneği hakem heyetine başvuracağımı bildiririm.
30.10.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.