AVEA Beni Kaybetmek Üzere
koraysimsek
[24 Ekim 2008, 09:00]
Avea'dan 50 kontör aldım Avea hatlar ile birkaç dakikalık görüşmem oldu bir baktım kontör bitti. Aradan birkaç gün geçti 150 kontör aldım 20 Ekim'de. 2 dakika bir arkadaşla görüştüm başka da kimseyi aramadım. Ertesi gün yani 21 Ekim'de telefonuma mesaj geldi kalan kontörünüz 6 en kısa zamanda kontör yükleyiniz diye. Benim de moralim acayip bozuldu 150 kontörüm de havaya uçtu. Sonra müşteri hizmetlerini aradım orada müşteri kayıtlarına baktılar ve hattımın Ringafon'a kayıtlı olduğunu söylediler.
Hem de 3 Eylül'de olmuş. Ben de kesinlikle hiçbir yere kayıt yaptırmadığımı söyledim. telefonu sadece konuşmak için kullanıyorum zaten kullandığım telefonda nokia'nın eski modelleri Ringafon'a kayıtlı olsam ne olacak o eski telefonla. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonrada o kalan 6 kontörüm havaya uçtu o da gitti maalesef biliyorum müşteri hizmetlerini aramakta ücretli ama bu yanlış bir durumu düzeltmek için aramak zorunda kaldım.
Bu giden kontörlerimin hesabını kim verecek? 200 kontörümü resmen aldı benden Avea kullanamadım maalesef. Müşteri hizmetlerine defalarca ben böyle kayıt yaptırmadığımı söyledim ama hiç oralı birle olmadılar. Kesinlikle bu işte bir yanlışlık var Avea'nın Ringafon'a beni yanlışlıkla kayıt ettiğini düşünüyorum. Bir de bu Ringafone tarifesini de kınıyorum ne demek ya kontör yükle konuşma yapmadan 1 gün sonra Ringafone senin bütün kontörlerini sömürsün. Bu yanlış durum düzelmezse kesinlikle Avea'yı en kısa zamanda bırakacağım bir daha da Avea hat almayacağım. Buradan yetkililere sesleniyorum lütfen yardımcı olun yoksa bir müşterinizi kaybedeceksiniz.**
372326 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin detaylı yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında bilgi verilmiştir.
Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanmıştır.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
13.11.2008
koraysimsek
Merhabalar ;
Beni tekrar arayacağınızı söylediniz ama arayan falan yok. şikayetimin üzerine bana ulaşamayıp evi aramışsınız sonrada tekrar beni arayacağınızı söylemişsiniz. avea nın müşteri memnuniyeti buraya kadarsa bende yarın gidip hattımı kapattırırıyorum birdaha da avea almıyorum.
24.10.2008
Sayın Yetkili,
372326 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak, detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamış ancak kardeşine bilgi verilmiştir.
Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.