ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Mms Paketi Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği ebrarim  [13 Ekim 2008, 09:00]
04.09.2008'te 05555735561 no'lu mms ayarı almak için*100# tuşladım. İşlemler menüsünde mms gördüm bakayım içeriği nedir diye bakarken sanki mms ayarı gelecek derken ne göreyim bans 04.10.2008'de kadar kullanmam için 50 tane mms paketi üyeliği yapıldığını öğrendim. Çok şaşırdım tekrar aynı yere girip paket aboneliğini iptal ettim.

Ama bana bir mesaj geldi mms üyeliğiniz iptal edildi. Ancak 50 adet mms'i 04.10.2008 tarihine kadar kullanacaksınız dedi ve 130 olan kontör 89'a sonra 81'düştü. Ben de yanlışlıklada olsa madem bu paketi aldım kullanayım dedim. O gün başka operatörlü hattıma birkaç tane mms yolladım, kontörüm 75'e düşünce sinirlendim 2 gün sonra müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlattım. Mms paketimde mms olduğu halde neden kontör düştüğünü sordum o da incelenmesi için kaydetti. Sorununuz çözümlenmesini bekledim ama Avea müşteri hizmetlerinden hiçbir bilgi gelmeyince ben de 17.09.2008 tarihinde kalan 75 kontörüme 30 kontör karşılığı paket 150 aldım ve 39 karşılığında her yöne 500 sms aldım.

Kontör bakiyem 6'ya düştü.19.09.2008'de saat 17'den sonra nasıl olsa bedava mms paketimin olduğunu düşünerek Vodafone mms yolladım ve o kalan 6 kontörüm gitti ve bana bir mesaj geldi kontörünüz bitmiştir en kısa zamanda kontör yükleyin diye. Bunu alınca yine çok kızdım mms paketim olduğu halde ve mms paketini alırken benden kontör düştüğü halde benden neden kontör düştüğünü anlayamadım ve Avea tamamen kandırmaca usulüyle bizlerden kontör çaldığını düşünerek 24.09.2008'de müşteri hizmetlerini tekrar aradım.

Oradan sorunumu tekrar ilgiliye anlattım. Bilgi sayfalarında herhangi bir mms paketi bulunmadığını söyledi. Ben biraz daha üsteleyince beni hatta uzunca bir süre beklettikten sonra bu araştırmaya göre benim mms paketini aldığım gün 1 günlük olarak mms paketinin servislere eklendiğini sonra iptal edildiğini daha sonraki günlerde o paketin yeniden servislere eklenmesi görüşüldüğünü söyledi. Benim de o sırada almış olan bazı abonelerden biri olduğumu söyledi.

Buna göre servislerden kaldırıldıktan sonra 50 adetlik mms hakkınızı tanımayarak mms yollanınca kontör düşüşü yaşandığını söyledi ve bu durumu ilgili birimlere aktaracağını ve sorunu çözümlenince kontörlerin iade edilebileceğini söyledi. O günden sonra tahminime göre mms paketimdeki en az 30 adet mms hakkımı kullanamadım ve kontörümün düşmesi de cabası, o günden beridir çözümlenmesini bekledim. Şimdi tarih 09.10.2008 itibariyle bana bir dönüş olmadı, sorunu çözümlemediler. Lütfen zararım karşılanmasını ilgilerden rica ediyorum.**

Arkadaşına Gönder

Avea
16.10.2008

Sayın Yetkili,

367882 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri