AVEA'dan Habersiz Üyelik
aytenperpil
[11 Ekim 2008, 09:00]
Bu ay kurum içi kullandığım 050633716** numaralı hattıma 175 YTL fatura gelince Avea müşteri hizmetlerini aradım. Bana çeşitli servislere üye olduğumu bunların faturama yansıdığını söyledi. İlk kez bu aşamada duyduğum değil servisten yararlanmak üyeliğinden bile haberimin olmadığı bu servislerden biri de " Avea müzik indir" servisi. Kesinlikle telefonumu kendim kullanıyorum uzak yakın bir başkasının kullanma olasılığı sıfır olan bu telefonuma nasıl oluyor da üyelik daha da bazı müziklerin indirilmesi gibi işlemlerin gerçekleşmiş olduğunu hala aklım almıyor.
Müşteri hizmetleri bu servisin nasıl iptal edileceği konusunda yardımcı olabilirmiş ancak. Ben elbette ki kullanmadığım bir servisi iptal ederim. Fakat benim asıl istediğim kesinlikle üyeliğine bile başvurmadığım bu servis yüzünden faturama yansıtılan ücretin faturamdan çıkarılması.
Artı iptal mevzuuna gelince dedikleri işlemleri yapsam bile 13 Ekim'de iptal edilebileceğini söylüyor gelen mesaj.**
367461 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak, detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
23.10.2008
aytenperpil
Haberim olmadan çeşitli servislere üye oldurulduğum ve bu servisleri indirdiğim gerekçesiyle faturama yansıtılan 175 ytl ücretini faiz gelmesin diye ödemek zorunda kaldım. İrtibata geçtiğiniz servisler ısrarla söylüyorum bana bilgi vermek için arıyor sorunuma çözüm bulmak için değil. Sıkıldım artık birileri sesimi duysun. Ben mağdur bir müşterinizim. BEN O SERVİSLERE ÜYE OLMADIM. SERVİSLERİNİ KULLANMADIM. Kullandığım avea hattım yüzünden bu sorun başıma gelmiştir. Neden hala şirketleri benle beni şirketlerle irtibata bilgi alınmasına zorluyorsunuz!!! Ben avea yı bilirim onu kullanırım. Sizin kendi içinizde güvenlik sorununuz varsa bunun sorumlusu mğüşterileriniz olmamalı. Biliyorum bu mesajın sonrasında da yine beni bilgilendirmek için arayacaksınız. Ben aveadan artık kesin cevap bekliyorum. Ya size yardımcı olamayız desin bunu da resmi şekilde belirtsin resmi işlemlere başlayayım, ya da artık daha fazla uzatmasın haksız yere faturama yansıtılıp ödemek zorunda olduğum tutarı hesabıma geri yatırsın. Sizden bir telekomunikasyoncu müşteriniz olarak rica ediyorum. Lütfen Müşteri memnuniyetinizi önemsediğinizi gösterin bizde görelim.
Teşekkürler
12.10.2008
Sayın Yetkili,
367461 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.