AVEA Şebeke Güçlendirme Sözünde Durmuyor
cemselpe
[15 Ekim 2008, 09:00]
6 ay önce Avea'nın bana söz verip hattımı iptal etmediğinde, Kütahya'nın Emet ilçesindeki şebekeyi güçlendireceklerini söylemişlerdi. Bakıyorum 6 ay geçmiş hiç bir değişiklik yok. Ben ve yakınlarıma ait 7 numara 9 Kasım'dan itibaren diğer firmaya taşınacaktır. Avea böyle devam et. Problem müşteri temsilcilerinde değil onların müdürlerinde.
367378 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
17.10.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan 533204**** numaralı irtibattab yine ulaşılamamıştır.
Abonemize ulaşılamadığına dair sms gönderilmiştir.
Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
16.10.2008
cemselpe
367378 nolu şikayetim çözümlenmiş olarak gözüküyor sorunum çözümlenmiş değil o ifadeyi kaldırırsanız memnun olurum iyi çalışmalar dilerim
15.10.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından abonemizin annesi Neşe Hanım ile görüşülerek şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.