ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Kapatılan Hatta Çıkarılan İcra rieman  [27 Eylül 2008, 09:00]
5056896**** numaralı Avea hattımı 2006 yılında Avea bayisinden faturalarını ödeyerek kapattırmıştım. Yine de yeni fatura çıkmış olabilir düşüncesiyle internet bankacılığı ile sorguladığımda yeni fatura olmadığını görmüştüm. Üzerinden 2 yıl geçti ve evime icra geldi.

Hayatımda böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyordum, o anki yaşadığım duygu gerçekten çok kötüydü.55 YTL'lik fatura ödenmemiş bile olsa Avea bana ulaşamıyor mu ki avukat aracılığı ile evime icra gönderiyor. Başka Avea hatlarım olmasına rağmen ne o hattıma nede faturanın bulunduğu adrese böyle bir borç bulunduğu ile ilgili bilgi göndermeyen Avea'yı şiddetle kınıyorum.

Kendime ve eşime ait Avea hatlarımı kapatacağım ayrıca tüm aileme ve arkadaşlarıma durumu anlatarak ve gerekeni yapmaları konusunda ricada bulunacağım.
Avukatlık masraflarıyla 300 YTL'yi bulan bu borç benim için çok önemli değil ama bu şekilde bir şeyle karşılaşmak çok üzücüydü. Avea maalesef benim için bitmiştir.

Arkadaşına Gönder

09.10.2008 rieman Yapılan bilgilendirme için çok teşekkürederim. Çok bilgilendim . Şuandan itibaren sabırsızlıkla numara taşınabilirliğini bekliyorum.Bilgilerinize

Avea
08.10.2008

Sayın Yetkili,

364184 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri