ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Yetkililerine Duyurulur cgtygrsy  [26 Eylül 2008, 09:00]
Ben senelerdir Avea kamu tarifesi kullanmaktayım ve memnundum. Öğrenci olduğum için birde mobil öğrenci paketi almak istedim. 24 Eylül 2008 tarihinde saat 15.45 de Ankara Necatibey kılavuzlar İletişimden patlıcan paketli Avea hat aldım. İçinde 20 kontör bulunduran hat için 11 YTL alındı. Görevli formu doldurdu ve hattınız yarım saate açılır dedi.

Yalnız az ilerde 2 YTL ye ayni hat satıldığını görünce çok şaşırdım geri dönüp iptalini ya da paramın üstünü istedim ve tartıştım. Bana veremeyeceklerini söylediler. Avea müşteri temsilciliğini aradım serbest piyasa ekonomisi ve isteyenin her fiyattan verebileceğini anlattılar. Bu konunun belli bir sabite bağlanması gerekmez mi?

Tamam bu olanlara serbest piyasa ekonomisi araştırsaydın diyebilirsiniz. Peki yarım saate açılır diyen hat şuan saat 20.12 olmasına rağmen niye açılmadı? Ben müşteri temsilcisiyle tartıştığım için benim hat açılışımı yapmadığını sanıyorum.

Avea yetkilileri eğer müşterileri gerçekten önemsiyorsa bana bir dönüş yapsınlar.

Arkadaşına Gönder

Avea
26.09.2008

Sayın Yetkili,

363861 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri